Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek meleg? (kérdésed túl rövid, a farkad túl hosszú)
Nem hinném. Rendmániába ölheted pl a szerencsétlenséget
a nők terén.
Én sem vagyok meleg, mégse nézek focik vagy baseballt
a tévében... nem érdekel, vannak fontosabb dolgok is.
Ez egyszerű értékrendi kérdés.
Ha nem vonzzanak a fiúk, akkor nem vagy meleg. Ennyi.
Az, hogy nem érdekel a sport és hisztis vagy, az semmit nem jelent. Ez heteró srácokra is lehet igaz.
Meleg akkor vagy, ha fiúk tetszenek. Ha érdekel a sport, ha nem, ha hisztis vagy, ha nem.
Ha nem vonzanak a fiúk, nem vagy meleg, ez szerintem egyértelmű. (És különben meg nem csak ez a kétféle orientáció létezik, ha véletlenül nem lennél hetero, akkor sem egyből meleg vagy...)
Lehet, hogy félsz a csalódásoktól, ezért inkább nem is akarsz a lányok felé közeledni.
"Viszont nem vonzzanak a fiúk. Meleg lehetek? Honnan lehet ezt érezni?"
Ha nem vonzanak, nem vagy meleg. Onnan érezheted, hogy (amit már előttem említettek is) felizgulsz már a gondolatra is, hogy a közelében lehetsz egy srácnak.. hozzá akarsz érni, meg akarod csókolni. Szóval feláll rá a farkad.. Ha ez nincs meg, nem vagy meleg. Ennyi :)
Amúgy ez a 'kérdésed túl rövid, a farkad túl hosszú' nagyon tetszett :DD
előző voltam:)
Nem hinném... ha össze jött volna a lányokkal akk simán hetero lennél... nemjött össze.. na bumm... de ha nem vonzanak a fiúk akk miért lennél meleg?.... ezt nem értem, azért mert közhelyes bzi életmódot folytatsz (amit én nem szeretek) attól még nem leszel meleg.
MelegF/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!