Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, nektek vonzalomnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, nektek vonzalomnál mennyire számít a külső?

Figyelt kérdés

Pontosabban a belső. :)

Volt már veletek olyan, hogy egy nem különösebben szép ember felé éreztetek vonzalmat? Ha igen, mi fogott meg benne? Stílus, jellem, illat, gondolkodásmód...?

márc. 20. 01:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Van egy mondás, mégpedig az, hogy az intelligencia szexi :)

Maximálisan alátámasztom, egész életem alapján. Három párkapcsolatom volt,hosszabbak. Mind a három meleg olyan ember volt,aki jóindulattal 4-5/10. De mint ember, a kisugárzásuk,intelligenciájuk elsöprő,vonzó és csodálatos volt.

Én sem vagyok Adonisz és már korban is benne vagyok.Mégis látom,hogy sokan vonzódnak,vonzódnának hozzám általában a 20- 45 közötti korosztály.Van,aki meg is mondja, de lejön a többségről.Aki megmondta, az is a kisugárzásra,értelemre hivatkozott.

Érdekes,de sosem néztem meg kimondottan szépfiúkat,izmos férfiakat.De akinek komoly, érzelmes és értelmes a megjelenése,kisugárzása, azokról sokszor le sem tudom venni a szemem. És itt most nem a nadrágra kell gondolni.

Az illat,ha karakteres és illik az egyéniséghez, az pedig fokozhatja a hatást és nyilván,ha érzem valahol, akkor az adott illető jut eszembe :)

A belsőről még annyit, hogy az nem változik, azt maximum takargatni lehet, vagy színészkedni. Ha valaki megjátssza magát,az idővel úgyis kibukik, mert nem lehet sokáig és minden helyzetben színészkedni.

Egy példa : ismerkedésnél egy értelmes srác a kávézóban olyan hangon reklamált meg valamit, amit ledöbbenve hallottam. Az igazi énje szólalt meg, hangosan és káromkodva. Utána mosolyogva folytatta a beszélgetésünket, ami az első és egyben az utolsó is volt.....

márc. 20. 03:49
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Nálam igaz a mondás mi szerint a külső megfog, a belső megtart.

Nem tudok olyan férfi iránt vonzalmat érezni aki külsőre nem tetszik.

márc. 20. 04:59
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Pont ahogy a masodik mondja. En is igy vagyok.
márc. 20. 05:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes, mert életemben kétszer voltam igazán szerelmes, és mind a kétszer olyanba, aki elsőre egyáltalán nem jött be külsőleg. Főleg a második eset, az egy túlsúlyos, szemüveges, palacsintaképű csávó volt, mégis úgy bele voltam esve, hogy se láttam se hallottam. Azóta se értem. :D
márc. 20. 08:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondjak, hogy megvolt a kemia.
márc. 20. 08:15
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Annyira számít a külső, hogy olyan legyen, mint amiket kedvelek és amilyenre felizgulok. Lányos, femboyos, bugyis srác, kinézet és alkat, hozzávaló öltözködéssel nyerő nálam.
márc. 20. 08:27
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Biszex vagyok, ennek ellenére nem annyira érdekel a külső. Inkább a személyiségük alapján vonzódom emberekhez. testre, arcra nem vagyok válogatós.
márc. 20. 19:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt pasi aki külsőre nem tetszett, de hónapokig rágta a fülem és találkoztam vele.

Nagyon jó meglepetés volt teljesen más volt a kisugárzása

Vidám humor bomba mindet is el tudtam volna képzelni vele.

De nyitott kapcsolatot szerett volna, így ment a levesbe.

márc. 21. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:
67%

Ha biszex válasza is érdekel, én, biszex férfiként kizárólag lelki okokból tudok vonzódni szexuálisan férfihoz. Olyannyira, hogy a férfiak külseje szinte egyáltalán nem érdekel, max technikailag a péniszméret. Talán annyi érdekel (miután lekileg vonz valaki), hogy a vékonyabb pénisz izgalmasabb, persze ha nem túl vékony. Meg a rövidebb is érdekesebb, ha nem mikropénisz. De végül is mindegy a méret, tapasztaltam már többféle méretet. Ha nem is sok alkommal.

Egyelőre még mindig a keresés fázisában vagyok, akivel volna lelki közös hullámhossz. Én 40 feletti vagyok, 20-55 közöttiek között tud megfogni férfilélek (utána pedig a farka).

márc. 21. 15:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Jókat írtatok köszi! Ment a ✅ mindenkinek.
márc. 21. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!