Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, nektek vonzalomnál mennyire számít a külső?
Pontosabban a belső. :)
Volt már veletek olyan, hogy egy nem különösebben szép ember felé éreztetek vonzalmat? Ha igen, mi fogott meg benne? Stílus, jellem, illat, gondolkodásmód...?

Van egy mondás, mégpedig az, hogy az intelligencia szexi :)
Maximálisan alátámasztom, egész életem alapján. Három párkapcsolatom volt,hosszabbak. Mind a három meleg olyan ember volt,aki jóindulattal 4-5/10. De mint ember, a kisugárzásuk,intelligenciájuk elsöprő,vonzó és csodálatos volt.
Én sem vagyok Adonisz és már korban is benne vagyok.Mégis látom,hogy sokan vonzódnak,vonzódnának hozzám általában a 20- 45 közötti korosztály.Van,aki meg is mondja, de lejön a többségről.Aki megmondta, az is a kisugárzásra,értelemre hivatkozott.
Érdekes,de sosem néztem meg kimondottan szépfiúkat,izmos férfiakat.De akinek komoly, érzelmes és értelmes a megjelenése,kisugárzása, azokról sokszor le sem tudom venni a szemem. És itt most nem a nadrágra kell gondolni.
Az illat,ha karakteres és illik az egyéniséghez, az pedig fokozhatja a hatást és nyilván,ha érzem valahol, akkor az adott illető jut eszembe :)
A belsőről még annyit, hogy az nem változik, azt maximum takargatni lehet, vagy színészkedni. Ha valaki megjátssza magát,az idővel úgyis kibukik, mert nem lehet sokáig és minden helyzetben színészkedni.
Egy példa : ismerkedésnél egy értelmes srác a kávézóban olyan hangon reklamált meg valamit, amit ledöbbenve hallottam. Az igazi énje szólalt meg, hangosan és káromkodva. Utána mosolyogva folytatta a beszélgetésünket, ami az első és egyben az utolsó is volt.....

Nálam igaz a mondás mi szerint a külső megfog, a belső megtart.
Nem tudok olyan férfi iránt vonzalmat érezni aki külsőre nem tetszik.

Volt pasi aki külsőre nem tetszett, de hónapokig rágta a fülem és találkoztam vele.
Nagyon jó meglepetés volt teljesen más volt a kisugárzása
Vidám humor bomba mindet is el tudtam volna képzelni vele.
De nyitott kapcsolatot szerett volna, így ment a levesbe.

Ha biszex válasza is érdekel, én, biszex férfiként kizárólag lelki okokból tudok vonzódni szexuálisan férfihoz. Olyannyira, hogy a férfiak külseje szinte egyáltalán nem érdekel, max technikailag a péniszméret. Talán annyi érdekel (miután lekileg vonz valaki), hogy a vékonyabb pénisz izgalmasabb, persze ha nem túl vékony. Meg a rövidebb is érdekesebb, ha nem mikropénisz. De végül is mindegy a méret, tapasztaltam már többféle méretet. Ha nem is sok alkommal.
Egyelőre még mindig a keresés fázisában vagyok, akivel volna lelki közös hullámhossz. Én 40 feletti vagyok, 20-55 közöttiek között tud megfogni férfilélek (utána pedig a farka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!