Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok nektek milyen pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek milyen pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy magas-alacsony, vékony-kövér, telt, kis vagy nagy pénisz, borotvált, szőrös vagy szőrtelen, lányosabb vagy férfiasabb, legyen arcszőrzete ilyenek.

tegnap 20:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Magas, izmos, borostás :) heterós a megjelenése és nem affektál
ma 00:42
 12/22 anonim ***** válasza:
Lányos külső, jó nagy csupasz pénisszel.
ma 07:38
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Vékony alacsony fiatal lányos külső. Méret nem számít nekem
ma 07:55
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Középtermetű (~175-180 cm), vékony/sportos, rövid szőke vagy világosbarna haj, fiús/férfias megjelenés, nemdohányzó, nem piás, nem drogos.
ma 09:10
 15/22 anonim válasza:
22%
14: tehát Magyar Péter:)
ma 10:19
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem széles a paletta. A nagyon vékonytól az átlagoson át az izmosig. Csak a plusz súly nem jön be! Aktív vagyok.
ma 10:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Egy a lényeg, szőrös legyen.
ma 10:48
 18/22 anonim ***** válasza:
18-20 év körüli, sportos-szálkàs testalkatú, nagyrészt szőrtelen (pl. comb és fanszőr oké), 180 centi körüli aktív latino twinkek.
ma 13:22
 19/22 anonim ***** válasza:
#15 húzzál már! A kérdésre: Elég "mindenevő" vagyok, de ami fontos, hogy arcszőrzete vagy egyáltalán ne legyen, vagy ne nagy. Csak nagyon minimális emberen jön be ez nekem, ne dohányozzon és ne legyen túl kövér. Én nagyon az arcra megyek, szóval kb azon áll vagy bukik, hogy arcra helyes-e vagy sem, milyenek a fogai,mosolya. Nem hátrány, ha magasabb mint én, de nem alapfeltétel. Ahogy a szem/hajszín és a péniszméret is kb mindegy nekem. Férfias legyen (külsőre,belsőre) lehetőleg nem magas hanggal.
ma 14:21
 20/22 anonim ***** válasza:

Régebben elkezdtem ismerkedni egy nagyon helyes, szimpatikus sráccal. Elöl a felső fogai hiányoztak. De mivel emberileg teljesen elbűvölt,abszolút nem érdekelt a dolog. Két nagyon jó,tartalmas randi után azt írta, szégyelli így magát és zárta a továbbiakat.

Nagyon sajnálom mai napig, mert egyáltalán nem zavart. Mint ember csodálatos volt.

ma 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!