Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kié volt a legnagyobb farok, amit valaha láttál, akár fogtál?

Nagyon sok méretes farkat láttam már szerencsére, de aki viszi a pálmát, az nudi strandon egy fiatal srác, akinek lógva kb.20 cm lehetett! Elképesztő látvány volt, mondanom sem kell, mindenki őt bámulta ott.
A legnagyobb amit fogtam (is), az állva 22cm volt. Egy ismerősé.

4
Ezek szerint ennyire meghatározó élmény volt. Egyébként nem akarok emiatt bántani senkit, mert nem tehet róla, de tényleg rémisztő volt, a csajom is azt mondta, hogy ez borzasztóan néz ki.

Enyhe biszexként egy kb. 21 centis volt a legnagyobb, de az olyan szép volt, hogy bár addíg sosem tettem meg, de azt a gyönyörűséget még szoptam is :)
Részletek priviben, ha érdekes lehet a számodra :)

20 évesen az egyetemen.
Ismerkedtem egy sráccal, brutál jóképű volt, nagyon dögös testtel, külsőre a mondhatjuk tökéletes...
Mondani sem kell a korombeli,meg a fiatalabb csajok is odáig voltak érte.
Nem tartottam magam kifejezetten vonzó, szép nőnek, nem foglalkoztam vele.
Egyszer odajött egy óra után, és mondta, hogy nagyon tetszem neki, elkérné a telefonszámonat. Kicsit elolvadva , nyilván megadtam.
A lényeg: második randin felmentem hozzá, eljutottunk az ágyig, és amit ott láttam... Valami brutális nagy ( szerintem kb 20 cm-es) pénisz fogadott.
Hihetetlen izgató, szép, kőkemény volt. Amikor kézbe vettem, egyetlen dolog jutott eszembe: ez hogy fog belémférni?
Lelövöm a poént: befért. :) nagyon ügyesen bánt vele, egy percig nem volt kellemetlen vagy fájdalmas.
Kb 2-3 honapig voltunk együtt, a szex fantasztikus volt (szerintem azóta se volt olyan jo senkivel), de nem voltunk egy hullámhosszon.
A slusszpoén: egy helyen dolgozunk ( orvosok vagyunk), gyakran találkozunk, de még mindig bomlanak utána a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!