Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz volt tőlem?
Figyelt kérdés
Romeón ismiztem egy sráccal, képek alapján helyes, szexi, jó testű, meg is beszéltük a talit, hol, merre.. Minden nagyképűség nélkül: én is elég jól tartom magam, heti 3-4 kondi, igényesen öltözök, diplomás, nyelveket beszélő srác vagyok.. Erre a személyes talin kb. ledöbbentem. Egy elhízott, cigiszagú srác fogadott. Megmondtam neki, hogy hát nagyon nem egymást keressük és otthagytam.. Nem volt kamus, csak 4-5 évvel ezelőtti képeket rakott ki magáról. A cigiről is hazudott. Utána még ő kezdett ilyen full toxi üzeneteket küldeni, hogy megsértettem őt, nem ezt ígértem stb stb..ma 06:47
1/13 anonim válasza:
Jogod van valakit visszautasítani, pláne ha a képek, amiket kirakott, nem tükrözik a valóságot.
2/13 anonim válasza:
Ha normalisan mondtad neki, hogy bocs de nem akkor egyaltalan nem volt gaz a reszedrol. Inkabb o szegyellhetne magat, hogy at akart verni. Sajnos vannak emberek akik ezutan radkattannak, irogatnak esetleg fenyegetnek. A legjobb ha mindenhol tiltod es nem foglalkozol vele. Ne probalkozz magyarazkodni ugysem ertik.
5/13 anonim válasza:
Ez nem feltételnük homo kategória, mind jártunk már így.
Én megtanultam, hogy friss képet kell kérni a csajtól, mielőtt találkozunk.
A szomorú az, hogy a nagy számok törvénye miatt még mindig van egy nem elhanyagolható számú ember, aki ennek ellenére folytatja az ismerkedést.
Én is úgy vagyok vele, hogy ha egyszer hazudsz, többször is hazudsz.
Olyan meg nem kell.
Jól tetted, hogy otthagytad.
6/13 anonim válasza:
Ezért célszerűbb személyesen ismerkedni, mondjuk bárokban. Ott nem tud kamuzni a kinézetéről.
7/13 anonim válasza:
Mi tortent vele hogy 4-5 év alatt úgy lerobbant?
8/13 anonim válasza:
Mindenki változik. Akár egy év alatt le tudja valaki lakni a saját testét.
Elég megcsúszni: nem megfelelő étrend, pia, cigi....
Aki nem tud friss képeket mutatni (vagy nem akar csinálni) az minden bizonnyal már nem úgy néz ki.
9/13 anonim válasza:
Nem volt gáz. Baromi idegesítőek ezek, nem is értem hogy gondolhatják, hogy majd a másik csak legyint egyet és semmi gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!