Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként volt-e már olyan, hogy szexeltél egy leszbi nővel, hogy neki/neked gyereked lehessen?
Nem és én se fogok ilyen elvetemült dologba belemenni. Különben meg ha valaki belemenne ilyesmibe, akkor nem hiszem, hogy feltétlenül kéne szexelni, elég lenne odaadni az ondót neki, hogy beönthesse a megfelelő nyílásba.
Amúgy te meleg vagy kérdező? Miért és hogy jutott eszedbe ez a kérdés? Tervezed, hogy belemenj ilyesmibe?
2-es: és hogyan orvosi beavatkozás nélkül?
3-as: igen meleg vagyok, és alapvetően jó genetikám van, és volt puhatolózás már ezügyben.. és igen, apaként is eltudnám képzelni magam
7-es: mi ebben a hatalmas rizikó?
Régen láttam egy riportot a tvben. Volt egy srác aki önkéntes spermadonor volt és olyan pároknak segített akiknek nem jött össze a gyerek. Ott egy nagyobb injekcióból lötte be magának a nő a cuccot és terhes is lett.
Mi a rizikó? Hogy a nő időközben meggondolja magát és nem akarja, hogy részese legyél a gyerek életének vagy nem úgy ahogy azt te elképzeled, pl hétvégi apuka leszel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!