Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Pesten milyen az uszoda...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten milyen az uszoda zuhanyzok?Egymás mellet kell tusolnunk? van e válaszfal? Mennyire bámulják? mennyire vagytok szégyenlősek ilyen helyen?

Figyelt kérdés
takarjátok amitek van, vagy úgy vagytok vele, ha valaki kíváncsi rá had nézze?

jan. 28. 08:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

Abszolút nem vagyok szégyellős, büszke vagyok a nagy húsfarkamra. Mindig megbámulják az öltözőben és a zuhanyzóban is. A legtöbben csak diszkréten a szemük sarkából, valakinek viszont rámtapad a szeme rendesen. :D

Ahová én járok, ott válaszfalak vannak csak, se ajtó, se függöny. 4-4 zuhanyzó két sorban, egymással szemben.

19f

jan. 28. 08:58
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Többnyire válaszfalakkal elválasztott zuhanyozó van. De a válaszfal nélküli egyterűt jobban szeretem.
jan. 28. 09:05
 3/14 Thranduil100 ***** válasza:
47%
Basszus, az uszodába ne pasizni járj már..🤡
jan. 28. 10:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Általában válasz fal van.

Ami szép az szép, de tényleg nem illik bámulni.

jan. 28. 11:25
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Budapesten több mint 20 olyan létesítmény található, ahol úszásra is van lehetőség, a zuhanyzóik pedig különböző kialakításúak, de a közülük legtöbb válaszfalas, nyitott tusolókkal működik. Hogy mennyire nézik meg egymást, illetve egymásét, leginkább attól függ, kik vannak ott éppen, szóval ez változó. Abban az uszodában ahova leggyakrabban megyek, ritkán láttam, hogy valaki takargatta volna, legfeljebb fürdőnadrágban zuhanyoznak a szégyenlősebb fiúk.
jan. 28. 11:52
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
Előbb tanulj meg helyesen írni, mondatot megfogalmazni,utána kérdezhetsz.
jan. 28. 12:25
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező,ott mutogatnád a kolbászod hátha bejössz ott valami meleg embernek,mijön mèg,tescós ruhaöltöző?
jan. 28. 13:04
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Én nem takargatom magam, az néz meg aki akar. Teljesen természetes dolog a meztelenség az ilyen helyeken.
jan. 28. 13:09
 9/14 anonim ***** válasza:
18%
8 strandon is a családok előtt szereted ha látszik a kuki?
jan. 28. 13:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #9

A strandon is vannak azok a szellemiekben valamiért kevésbé szerencsés emberek akik bár nem akarják felhívni magukra a figyelmet de mégis sikerül amikor törülköző-akrobata mutatványok közepette sikeresen átöltöznek a napozó részen, pedig van rendes öltöző IS.

De a #8-as válaszoló úgy értette, hogy az öltözőben meg az uszodai zuhanyzóban zuhanyzás közben + a zuhanyhoz vezető úton (esetleg oda fele - ez már fakultatív). Ez a fajta meztelenség egy közös használatú vizes helyiségben és a hozzá tartozó öltözőben teljesen természetes, megengedett és elfogadott.

Nem kicsit mulatságos számomra, hogy PL. úszás után vannak olyan szégyenlős fiúk akik a zuhany alatt full zavarban azt sem tudják mit csináljanak, csak forognak mint e hurrikánnak a tölcsére és azt hiszik, hogy mindenki őket nézi folyamatosan. Pedig annyi szokott lenni általában, hogy természetesen vetődik rájuk egy-egy pillantás mert bele kerülte a velük szemben zuhanyzók látóterébe és ennyi. Viszont ez nem összekeverendő a bámulással.

Ha valakit azon kap a szemben levő, hogy kocsonyás szemmel, leesett állal és bő nyálat csurgatva bámulja akkor az illető imádkozzon! vagy gyorsan mondjon valami jót, hogy mit néz. - Velem is esett meg már olyan, hogy 10/10-es harminc közeli tiszta izom pasi velem szemben zuhanyzott és elméláztam, hogy a fokhagyam fenekén, meg az izmos gyönyörű vállán majd amikor hirtelen megfordult látta, hogy bámulom. Be is szólt "Mi van tetszem??!!" mire ÉN: igen, az a tetkó a hátadon az állati...

jan. 28. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!