Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten milyen az uszoda zuhanyzok?Egymás mellet kell tusolnunk? van e válaszfal? Mennyire bámulják? mennyire vagytok szégyenlősek ilyen helyen?
Abszolút nem vagyok szégyellős, büszke vagyok a nagy húsfarkamra. Mindig megbámulják az öltözőben és a zuhanyzóban is. A legtöbben csak diszkréten a szemük sarkából, valakinek viszont rámtapad a szeme rendesen. :D
Ahová én járok, ott válaszfalak vannak csak, se ajtó, se függöny. 4-4 zuhanyzó két sorban, egymással szemben.
19f
Általában válasz fal van.
Ami szép az szép, de tényleg nem illik bámulni.
Kedves #9
A strandon is vannak azok a szellemiekben valamiért kevésbé szerencsés emberek akik bár nem akarják felhívni magukra a figyelmet de mégis sikerül amikor törülköző-akrobata mutatványok közepette sikeresen átöltöznek a napozó részen, pedig van rendes öltöző IS.
De a #8-as válaszoló úgy értette, hogy az öltözőben meg az uszodai zuhanyzóban zuhanyzás közben + a zuhanyhoz vezető úton (esetleg oda fele - ez már fakultatív). Ez a fajta meztelenség egy közös használatú vizes helyiségben és a hozzá tartozó öltözőben teljesen természetes, megengedett és elfogadott.
Nem kicsit mulatságos számomra, hogy PL. úszás után vannak olyan szégyenlős fiúk akik a zuhany alatt full zavarban azt sem tudják mit csináljanak, csak forognak mint e hurrikánnak a tölcsére és azt hiszik, hogy mindenki őket nézi folyamatosan. Pedig annyi szokott lenni általában, hogy természetesen vetődik rájuk egy-egy pillantás mert bele kerülte a velük szemben zuhanyzók látóterébe és ennyi. Viszont ez nem összekeverendő a bámulással.
Ha valakit azon kap a szemben levő, hogy kocsonyás szemmel, leesett állal és bő nyálat csurgatva bámulja akkor az illető imádkozzon! vagy gyorsan mondjon valami jót, hogy mit néz. - Velem is esett meg már olyan, hogy 10/10-es harminc közeli tiszta izom pasi velem szemben zuhanyzott és elméláztam, hogy a fokhagyam fenekén, meg az izmos gyönyörű vállán majd amikor hirtelen megfordult látta, hogy bámulom. Be is szólt "Mi van tetszem??!!" mire ÉN: igen, az a tetkó a hátadon az állati...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!