Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak, nagyon nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, nagyon nehéz helyzetben vagyok?

Figyelt kérdés
Kezdjük azzal hogy pszichiátriai beteg vagyok. Szerelmes vagyok egy fiúba. Ő és az anyukája is nagyon kedvesek hozzám, de nem tudják a valódi érzéseimet és nem is merem elmondani. Beteg emberként ez így nagyon kínzó. Nem merek nagyon kezdeményezni pedig olyan jó lenne néha írni neki egy smst, de vagy messengeren írok neki, vagy hívom, mindig rettegés fog el. Ezt lehetetlen kibirni. Nem tudom mit csináljak.
jan. 22. 14:42
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Ráadásul az is baj hogy smst írni neki és felhivni sem nagyon merem mert attól félek nem tudom elérni
jan. 22. 16:43
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy te szerelem csak vergődsz-szenvedsz amit belül élvezel.

A haverod ezek szerint semmit nem tud rólad, se azt hogy "szerelmes" vagy belé, se azt hogy meleg vagy.

Fél év alatt semmit nem fejlődtél, ugyan ott tartasz.

Hiába írták le mit kéne csinálni, te semmit nem tettél.

Akkor mit vársz, így fog eltelni az életed.

jan. 22. 17:08
 13/30 A kérdező kommentje:
De ha Bevallom nekik a másságot elveszthetem őket. Én úgy érzem szerelmes vagyok. De tényleg ezek az érzéseim
jan. 22. 17:13
 14/30 anonim ***** válasza:
De milyen viszonyban vagytok?? Szomszédok, haverok? Nagyon nem mindegy!
jan. 22. 17:19
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetne tiltani ezt a fószert?
jan. 22. 17:21
 16/30 A kérdező kommentje:
Haverok vagyunk
jan. 22. 17:22
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, én rád gondoltam.... innen.

baromi unalmas, hogy havonta felteszed ezt a kérdést, mintha most jött volna elő a semmiből. Mintha nem írtak volna rá már 100-an 100-féle tanácsot. Reagálás semmi, próbálkozás semmi, csak a nyafogás. Értelmetlen.

jan. 22. 17:28
 18/30 A kérdező kommentje:
Igen de nem merek se smst írni se felhivni csak úgy mert rettegek. Ezt csak az tudja milyen rossz aki benne van.
jan. 22. 17:29
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
OK, és akkor mi a kérdéseid értelme?
jan. 22. 17:32
 20/30 anonim ***** válasza:
Hidd el sokan voltunk benne! Ha ennyire régi sztori tényleg csinálj valamit bár innen a távolból nagyon úgy néz ki, hogy csak haverja vagy. Keress mást és más pszichiátert is!
jan. 22. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!