Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Utólag szerintetek valahogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utólag szerintetek valahogy megtalálhatom a pasit aki az első volt?

Figyelt kérdés

Nem szép story. Ismerkedtem 15 majdnem 16 évesen. A csávó olyan 23 lehetett. MA mailcímemből megtalálta a facebookom.

El kellett mennem egy külső kerületbe és várni egy megbeszélt helyen. Onnan elmentünk egy eldugott részre ahol megdugott és leszoptam.

Ez volt az ára a hallgatásának. Gondoltam mai fejjel megkérdezném tőle, hogy nem szégyelli-e amit tett. Így vesztettem el...

Viszont ez 10 éve volt...

ma 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Ezzel csak magadban lezárt sebet tépnél fel, totál feleslegesen.A srácot ha megtalálod is, nehogy azt gondold, hogy megbánja majd. Lehet, emlékezni sem fog rád.

Amit írtál, az alapján pedig egy görény volt...

ma 10:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Én azért nem vagyok benne biztos, hogy bánnám.
ma 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem bánnád ?...Akkor csak azért keresed, mert megint dugni akarsz vele.Miért nem így írtad ki?
ma 11:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem így érti szerintem. Gondolom akarja leckéztetni
ma 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Az óta felvállaltad magad?
ma 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a történetet. Olyan dolog történt amit te nem szerettél volna?
ma 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg ennyire nem tudtok olvasni, vagy tényleg ennyire nem értitek, hogy mit olvastok? Ezt írta a kérdező: “Ez volt az ára a hallgatásának.” Azaz már korábbról is ismerte valahonnan a kérdezőt, és megzsarolta azzal, hogy ha nem hajlandó leszopni és nem hajlandó megdugatni magát, akkor majd elterjeszti, hogy a kérdező meleg.
ma 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
23%
7-es: értelmes fogalmazást tudunk értelmezni. A se füle se farka “ez volt az ára a hallgatásának” mondatból mindenki arra következtet amire akar. Tök szép történetet kreáltál, hogy szerinted mi történt, de nem írta le a kérdező a részleteket.
ma 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!