Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már beléd szerelmes valaki?

Nem hinném, hogy van olyan ember akibe senki nem volt szerelmes,vagy ő sem volt az.
Belém is voltak többen, én is voltam többe is :) Van amiből kapcsolat lett, van amiből semmi.
De olyan sosem fordult elő,hogy egy mosoly miatt szerelmes legyek.Mert akkor kedden és tegnap is szerelmesnek kellett volna lennem,abba a huszonéves srácba, aki sokat rám mosolyog / munkahely/.
55/F

Hát kaptam már jópár szerelmi vallomást!
Viszont ami mindent felülmúl az a jelenlegi állapot mikor kölcsönös az érzés a párommal❤️

Énvelem még senki sem éreztette, hogy irántam vonzalmat érez - tehát ez alapján még senki sem volt belém szerelmes. (Nem vagyok szélsőségesen torz, csak enyhén túlsúlyos, kissé furcsa de könnyen megszerethető arccal.)
47F

Még 13 voltam, amikor az egyik lánybarátom szerelmet vallott nekem. Én akkor még nem tudtam, hogy meleg vagyok, így fura is volt, hogy nem bírtam viszonozni, pedig amúgy tök jól elbeszélgettünk mindenről xd
Azóta pedig eltelt 6 év, senki sem vallott nekem szerelmet, meg valószínűleg nem is volt belém szerelmes senki.
Valószínűleg azért, mert rettentően bunkó tudok lenni sokszor.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!