Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem engedi sok passzív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi sok passzív hogy a farkához érjen az aktív szex közben vagy úgy általában?

Figyelt kérdés

Dugni akartunk egy passzív sráccal és minden le dumaltunk kb.

Erre írja hogy a farka tabu. Mar mint nem foghatom meg nem lehet kölcsönös az orál stb. Úgy kell csinálni mint ha nem is lenne ott.

De nem értem mivel bi vagyok ha nem izgatna az hogy a partneremnek farka van értelem szerűen lányt dugnek.

Ezen be sértődött a srác.

21/Bi aktív

jan. 16. 14:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

9-es akkor neked végülis teljesen mindegy hogy egy lány vagy egy fiú seggét dugod ugye?

Szerintem aki azt mondja magáról hogy FULL AKTÍV az igazából lánnyal lenne csak nem kap magának ezért inkább a fiúkhoz fordul kényszerből.

Mert ha nem izgat vagy esetleg taszító a másik farka akkor miért is srácot dugsz miért nem lányt akinek nincs farka?

jan. 17. 09:40
 12/17 anonim ***** válasza:
30%
Ebben lehet valami :-))
jan. 17. 10:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az oke, ha a farok nem izgatja, de lehet minden mas igen, ami ferfias, pl. organum, szeles vallak, izmos test stb. Velemenyem szerint a szexualitas az nem csak agyek reszen dol el, sot.
jan. 17. 10:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szeretik
jan. 17. 10:38
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

Én azért nem szeretem mert fityma szűkületem van és néha fáj, ha ráncigálják.

Viszont tökön rúgáshoz szívesen terpesztek, azt nagyon imádom.

Én általában leggingsben vagy szűk farmerben vagyok mikor dugnak... ráadásul be is szoktam pisilni ha dugnak, így azért sem szeretem ha fogdossák

30/F passzív

jan. 17. 20:59
 16/17 anonim ***** válasza:
37%
30 evesen fitymaszukulettel elni… hat elarul sokmindent.
jan. 18. 05:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Jo kerdes, en eddig az osszes aktiv partneremnek engedtem hogy foglalkozzanak a farkammal ha akarnak
jan. 31. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!