Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Arckép nélküli tali? Belemennél?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arckép nélküli tali? Belemennél?

Figyelt kérdés
Szerintem nem para. Szerinted?
jan. 16. 10:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

A legszebb kapcsolatom pont egy ilyenből lett. Két nap levelezés után taliztunk és onnan már párként mentünk tovább :)

Eddigi legnagyobb és legszebb csoda volt az életemben,még ha vége is ...

jan. 16. 10:27
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Bocs,még egy sztori: négy éve pedig egy nagyon jó baráti találkozás sorozat kezdete is arckép nélkül történt. Már az első alkalommal közel 12 órát voltunk együtt.

# 1

jan. 16. 10:49
 3/11 Thranduil100 ***** válasza:
73%
Nem. Még annak tudatában sem, hogy egy jó barátommal így találkoztam először.
jan. 16. 10:58
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Simán.
jan. 16. 10:58
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Szextalin kifejezetten preferálom az ilyet. De csak úgy, ha közben sem látjuk egymást egy pillanatra sem. Gloryhole vagy sötét szoba vagy maszk. Ez így kifejezetten izgat. De még sosem jött össze így sajnos :(
jan. 16. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Volt már rá példa, hogy mindenféle kép küldözgetés nélkül taliztam férfiakkal. Volt amiből lett valami, volt amiből nem.
jan. 16. 13:23
 7/11 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Én max nyilvános helyen találkoznék vele elsőre.
jan. 16. 13:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen kizárt. Egyrészt mert olyannal nem akarok kezdeni semmit aki annyira paranoiás vagy titkolózó hogy képet se mer küldeni, másrészt általában a kevésbé jól kinéző emberek csinálják ezt
jan. 16. 14:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
5-ös ez jól hangzik, ilyenben én is benne lennék, de azért pár alap információt szeretnék tudni a partnerről.
jan. 16. 16:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én se mennék bele. Nem érdekel a zsákbamacska, már kinőttem belőle.
jan. 17. 01:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!