Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató egy passzívnak ha ő az első egy aktívnak?

Nálam ellenkezője. Azért mert sokan magukban is harcolnak azzal hogy melegek. Mikor fel vannak izgulva akkor úgy kell a bussy mint sivatagban a víz. Aztán elélvez, beüt a post nut clarity, hirtelen nem tudja feldolgozni hogy megtette és utálja magát de méginkább téged.
Sokan ezért se szivesen kezdünk bi srácokkal. Olyan se kell akinek csak azért kellek, mert puncit nem kap a csajoktól.
Ezeket a legtöbben nem vallják be. De ha már volt férfival akkor kissebb az esélye hogy ilyenbe belefutsz.

Nem mondanám. Azért jobb ha tapasztalt az aktív mert jobban figyel.
A tapasztalatlan meg...nyomja mint süket csengőt. Vagy nagyon tesze-tosza (az a jobb) és talán sikerül megdugnia.
Érzelmileg lehet,hogy van benne valami plusz de számomra teljesen lényegtelen, hogy hányadik faszpörgettyüje vagyok.

Engem izgat ha első lehetek. Főleg fiatal fiúknak.
39p

#1 nálam pont fordítva volt. Persze mindenki másképp éli meg.
Az első alkalommal persze feszült voltam, egyfolytában azt gondoltam, hogy "úristen mit művelek egy pasi van bennem"
Aztán utána rájöttem, hogy én ezt nagyon élveztem és máskor is akarom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!