Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Erdélyi srácokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Erdélyi srácokkal voltatok már? Ha igen, milyen volt?

Figyelt kérdés
Magyar vagy román volt?

jan. 14. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Sajna nem de izgatna…
jan. 14. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod hogy másabb csak attól mert Erdélyi?
jan. 14. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt erdélyi, volt roma

Magyar, zsidó. Szlovák illetve szlovák cigány, sváb, szerb.

Nem a származás teszi se a méretet, se a rutint.

Kölcsönös szerelemmel szeretkezni-baszni, az az igazi élmény. A többi csak előjáték.

jan. 14. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Voltam romániai magyarral. A nemzetisége a szex élvezetértékét nem csökkentette, nem növelte számomra.
jan. 14. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én olyannal magyar fiúval voltam, aki Erdélyben született, de 5-6 éves korában Magyarországra költöztek és itt járt suliba. Osztálytársak és haverok lettünk. Szexuálisan végül egy nyári táborban jöttünk össze 16 éves korunkban. Nagyon szexi kinézetű fiú volt, aztán amikor levetkőztettem, kiderült, hogy egészen apró pénisze van, de tomboltak a hormonok és nagyon jó volt vele.
jan. 16. 14:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!