Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől szexi a sok kis katona tanuló?
Az egyenruhának van egy varázsa. Hát még annak aki hordja.
Van közöttük is meleg meg bi is. Mennyien lehetnek? Minimum annyian mint a rendészeti szakközépben tanulók között.
Nagyon kevés a meleg katona.
Diszkriminácio ida vagy oda de kiszelektáljak őket.
Régen ez volt a kibúvo a sorkatonai szolgálatból. Bár a mélyreható pszichologiai vizsgálat kimutatta ki a valódi és ki az állmeleg.
Utobbiakat utána nem kedveleték...
Amugy igen az egyenruha varázsa teszi őket szexivé.
Ahogy a tengerészeket is.
3vagyok..
Nem tudom, nem vagyok dilidoki.
De kiszürhető,felderíthető sokminden...ami a lelkedben rejlik.
Elmentem sorozasra, mondtam, hogy meleg vagyok.
kertek igazolast, el kellett mennem a korzeti pszichiaterhez, akinel a vizsgalat annyibol allt, hogy megkerdezte tenyleg meleg vagyok-e, mondtam igen. okoz-e ez valami lelki nehezseget, mondom nem.
ezutan kiallitott egy igazolast, hogy nalam homoerotikus vonzalom fenall.
semmi melyrehato vizsgalat nem volt.
Amit én halottam ott a már besorozott bakák álitották magukról a dolgot.
A hadsereg viszot komolyabban veszi a vizsgálatot mint a körzeti doki...aki lehet az anyukád vagy hasonló.
Mint unokatestvérem esetében ahol nem azt mondtak,hogy meleg hanem azt hogy ön és közveszélyes. Nem lehet a kezébe fegyvert adni.
Mondta is a sorozótiszt,hogy hozzon másik szakvélemenyt,mert ő is meri a doktornőt.
De a benti dokit nem ismered és megvesztegetni sem nagyon lehet,és neki fontos a szakmai hitelesség.
Míg a kintit akkor ajánlod ha "mélyrehatóan" vizsgál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!