Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire valószínű, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire valószínű, hogy tényleg emiatt nem ér rá találkozni velem?

Figyelt kérdés
27/f vagyok, 1 hónapja vagyok együtt párommal (35/f) és állatorvosként dolgozik. Tudom, nem sok ideje vagyok vele, de amikor találkozni szeretnék vele, vagy az a válasza, hogy dolgozik, vagy pedig az, hogy most fáradt. Én minden nap este 6-ig dolgozom, hétvégén is, emiatt kicsit zűrös összehozni a dolgot, de amikor nekem jó lenne, ő nem ér rá. Volt olyan is, hogy meg lett beszélve, mikor találkozunk, aztán, mert csinálni kellett egy műtétet és most nincs sok lelkiereje találkozni. Lehet, hogy türelmesebbnek kell lennem, de így elég nehézkés..
jan. 13. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi miből gondolod hogy együtt vagytok?

Ez lényeges lenne, mielőtt valami válsz kerekedne

jan. 13. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Párodként szólsz róla, együtt éltek, hétvégéket együtt töltitek? Vagy találkoztatok ürített beléd 1x-2x és úgy gondolod pár alkotok.
jan. 13. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:
94%

Egy hónap és ennyi a találkozás ? Sajnos ez nem látszik kapcsolatnak egyelőre, hiába az érzelmi töltet.

Mindenkinek arra van ideje, amire illetve akire akarja,hogy legyen !

Egy korai időszakban az ember repül a párjához,alig várja, hogy együtt legyen vele és tolná az óra mutatóját is előbbre...

jan. 13. 16:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Siet haza az asszonyhoz meg a gyerekekhez
jan. 13. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ő tudja, hogy együtt vagytok? 🤡
jan. 13. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!