Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hülyének nézne egy pasi ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyének nézne egy pasi ha ezt írnám neki rosszlányokon?

Figyelt kérdés

Vannak fent hetero, bi és meleg fiúk is. A lényeg az hogy fiú létemre nagyon fel tud izgatni amikor a nő a szájával kényezteti a hímvesszőt, majd a végén nyögve a szájába élveznek. Szóval ebből jött, hogy végre kipróbálnám de teljes diszkréció miatt onnan néznék pasit. Nagyon fura lenne neki, hogy azt mondanám, hogy csak magyarán mondva le szeretném szopni és semmi más?

Tudom, elég ratyi az egész de érdekelne hogy mit gondoltok.

ma 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amíg fizetsz neki még örülne is hogy csak ennyi a dolga
ma 18:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, hát erre én is gondoltam csak hát ugye ilyenekhez komoly aktusok miatt mennek és hogy nem nézne-e le.
ma 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
És utána mehetsz szűrésre mert ki tudja hány nemibetegsége van. Ha szeretnéd én ajánlok neked pasit aki nem néz le és lehet sokáig szopni.
ma 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Ja és nem fizetős! És egészséges.
ma 18:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Ezek igényesek, rendszeresen járnak szűrésre, nem mellesleg mindig gumiban csinálják.

Örülök amúgy hogy van ilyen barátod, de hát így ismeretlenül... fene tudja.

ma 18:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Tekintsétek a kérdést tárgytalannak légyszi. Már nem aktuális.
ma 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!