Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 18,5 évesen az oraltól még nagyon hamar elmegy, attól az később még javulhat, igaz?
Figyelt kérdés
Én vagyok neki az első, még csak kézzel / szájjal csináltuk egymásnak, nagyon bírom, csak ez kicsit azért zavar, de javulni fog majd idővel ugye? Ha bárkinek van valami titkos módszere szívesen figyelek. Nyilván azt hogy meg-meg állunk már próbáltuk.ma 15:55
1/10 anonim válasza:
Persze, jó eséllyel csak nagyon izgul és azért ment el gyorsan. Megesik. Ha már jobban összeszoktok, ez is jobb lesz.
2/10 A kérdező kommentje:
De nem egyszer csináltuk már.
ma 16:08
3/10 anonim válasza:
Mi a nagyon hamar?
Pár másodperc, 1-2 perc, 10 perc?
4/10 A kérdező kommentje:
hát mondjuk még felöltözve tapogatástól 3-5 perc
maga az oral rész szeirntem nincs 1 perc és már orgazmusa van
ma 16:13
5/10 anonim válasza:
Általában igen, minél többször csináljátok, annál kevésbé lesz az inger és az érzések erősek, így tovább fogja bírni.
Addig is ha kiveri előtte az is segít.
6/10 A kérdező kommentje:
Ezt már én is javaoltam neki, de nem lett lényegsen jobb a helyzet 😅
ma 16:17
7/10 anonim válasza:
Neki is gyakorolnia kell hogy ha önkielégít, minnél tovább bírja és soha ne gyorsan csinálja.
Meg lehet tanulni.
Előzményekben sok ilyen kérdés válasz van.
9/10 anonim válasza:
Nekem is ez volt. Egy pasi segített. Volt egy módszere már nem pontosan tudom mi de összeköthetlek vele csak anno is ára volt... Gondolom most is így vállalja. De azóta bírom nagyon sokáig.
10/10 anonim válasza:
#5 vagyok, nekem az edging ment nagyon
Az az, hogy veréskor is mikor már érzed hogy közel vagy, akkor abbahagyod.
Így az adag is nagyobb lesz egyébként.🫣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!