Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már szexszoogatok/voltatok mar szexszolgak?
Figyelt kérdés
Egy ideje furdal a kivancsisag milyen lenne egy ejszakara valaki szolgajanak lennijan. 12. 10:00
1/12 A kérdező kommentje:
Ui.: 19/F
jan. 12. 10:20
3/12 anonim 

válasza:

Nem, de egyszer kipróbálnám, hogy milyen ha van egy szexszolgám. 30F
4/12 anonim 

válasza:

Igen. Van akiket izgat a BDSM. Én nem veszem olyan komolyan de izgat ha a másik alázatos, stb. Volt már szolgám és többségével nem is egyszer toltuk így. Izgat ha látom, hogy élvezi hogy szolgálhat.
Csak ritka az ilyen.
5/12 anonim 

válasza:

Én már kb 3 éve vagyok szex rabszolga több srácnak is, nagyon élvezem.
6/12 A kérdező kommentje:
#5 dejó! Hogy sikerült összehozni/ hol ismerkedtél?
jan. 13. 09:36
7/12 anonim 

válasza:

Nekem még nem sikerült szexrabszolgának lenni, pedig nagyon izgatna, még a dirty kéréseket is teljesíteném.
39F Bp
8/12 anonim 

válasza:

Én voltam igen. De sajnos a Mesterem egy kezdeti beetetés után már elhanyagolt és csak takarításra meg házimunkára használt. Meg ismerőseinél kellett különféle munkákat elvégeznem. Minimális volt amit kaptam cserébe (büntetés/jutalom). Közben kiderült van több szolgája ezért se fordított túl sok időt rám. Azóta nem igazán kezdtem haosnlóba mivel csalódtam kicsit.
9/12 anonim 

válasza:

Egy haverom mondta, hogy lenne a szolgám. Nagyon durva dolgok nem történtek, csak leszopattam és kinyalattam vele a seggemet, közben ő pedig többször megköszönte, hogy leszophat.
10/12 A kérdező kommentje:
Korod? Azota is joba vagytok?
jan. 17. 21:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!