Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös a melled?
Figyelt kérdés
Ha igen aktív vagy passzív vagy? Hány éves? Úgy vettem észre a mai fiatalok (25 alatt) ritkán szőrösek. NAGYON ritkán. Mármint genetikailag sem. Érdekel hogy a statisztika mit mutat.:)jan. 5. 12:31
11/23 Jani Belucci válasza:
Szőrös vagyok mindenhol. 28 éves, uni.
14/23 anonim válasza:
A mellkasom természeténél fogva szőrtelen (azt a kb. 5-10 nevetséges szálat, ami ott van, nem nevezném szőrzetnek).
34 éves, uni.
16/23 anonim válasza:
enyhén a mellkasom. Meg csíkba a köldökömig. 19 aktív
17/23 anonim válasza:
Nekem sajnos nagyon szőrös,de nem csak ott,hanem a teljes testem,mindenhol.Nagyon nem szeretem,ezért többnyire borotválom. Bi,passzív.
19/23 anonim válasza:
6: Orvostudomány álláspontja által.
20/23 anonim válasza:
Nekem már jópár éve szőrös a mellkasom, de leborotválva jobban tetszik. Viszont voltam olyan fiúval, akinek szőrösen tetszett inkább. Tudom nem kéne kérdés alatt kérdezni, de nektek a csupasz vagy a szőrös mellkas tetszik jobban egy fiatalabb fiún?
21/A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!