Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a Top és Bottom?
Figyelt kérdés
Mindenhol látom, de nem értem, hogy mire vonatkozik!jan. 1. 15:19
3/7 anonim válasza:
A top aki egy meleg párkapcsolatban az aktív szerepet tölti be az az ő az úgymond férfi, vagy aki dug, a másik pedig a passzív az az akit dugnak.
4/7 anonim válasza:
Angolul top és bottom, magyarul aktív és passzív. Előbbi az, aki dug, utóbbi pedig, akit dugnak. Az elnevezés nyilván abból ered, hogy általában az van felül, aki dug, meg ő az általában, aki irányítja az aktust, ő mozog ki-be. Akit dugnak, az meg alul van, és neki kell mozognia jóval kevesebbet. (Persze vannak olyan pózok, ahol ez nem feltétlenül igaz, mondjuk lovaglásnál a passzív van egyértelműen felül, és ő mozog fel-le a merev dákón. De ettől függetlenül ilyenkor is őt hívjuk bottomnak, vagy passzívnak. :))
5/7 anonim válasza:
Szivi, hiába erőlködsz a magyarázattal, ez úgysem érti meg, mert már vagy tizedjére kérdezi meg ugyanazt.
Kérdező: apád a TOP, anyád a BOTTOM, aki 9 hónapon át érlelte a testében ezt a szellemi fattyat, aki írni ugyan tud, de olvasni nem.
Ha bemutatkozol, nyilván bocsánatot kérek, de a sokadik kérdésed után felment a pumpa bennem.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát kedves 5-ös!🙂El kell ,hogy szomorítsalak…Ebben a témában nekem ez az első kérdésem!Elhiszem ,hogy sokan megkérdezték már, biztos én is hibáztam ,azzal ,hogy nem néztem jobban utána ,de ha nem tudod ,hogy az a személy vagyok-e ,aki ,,már tizedjére kérdezi meg ugyanazt” ,akkor ne minősíts ,kérlek!További szép napot és Boldog Új Évet!
tegnap 11:00
7/7 anonim válasza:
Az aktív (top) és a passzív (bottom) szerepekre utaló szleng.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!