Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hagyod hogy a szádba élvezzenek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyod hogy a szádba élvezzenek?

Figyelt kérdés
Ha nem miért nem? Kort is írj!
dec. 31. 12:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
igen 34
dec. 31. 20:47
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktak kerdezni csak kapom es nyelem xd
dec. 31. 22:02
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az a legjobb az egészben, mikor érzed a másik gyönyörét. Mondjuk én úgy szeretem, ha ez kölcsönös, én is szeretek oda élvezni.
jan. 1. 00:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem fontos, hogy érezzem a gyönyört. Természetesen lenyelem.

49 bi

jan. 1. 07:55
 15/20 Kajak53 ***** válasza:
74%
Ha valakit leszopok, akkor élvezem a mézét is. A hangsúly a ”ha”-non van. Mert megválogatom, kinek a farkát kapom be. Az életviteltő, táplálkozástól függ a mézének az íze. gay/71
jan. 1. 09:53
 16/20 anonim ***** válasza:
78%
Alap, hogy hagyom. Anélkül el se tudom képzelni.
jan. 1. 15:49
 17/20 steven95 ***** válasza:
77%
Van olyan feltételrendszer melynek teljesülése mellet, nem csak hogy hagyom hanem kifejezetten felemelő hogy a másik egy részét megízleled és magadban tudhatod. Szinte már hálás feladat és megtisztelő ha kifejezetten nekem szánta egy számomra szimpatikus férfi/potenciális pár. Nagyon mély lélektana van ha át tudja élni az ember, szeretem ezt a fajta szeretetnyelvet (is) :)
jan. 1. 20:54
 18/20 anonim ***** válasza:
78%

Ha valakiét számba veszem, akkor ez lenne a célja mindenképp :) Szeretem érezni, ahogy a farok megfeszül és lüktetve élvez (ez nagyon felizgat). A jutalmat is általában megbecsülöm, az utolsó cseppig eltüntetem :)

Persze az is jól tud esni, ha én vagyok az, akinek nem kell visszafognia magát.

jan. 2. 17:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Mindenkinek alapnak kéne lennie, hogy csak párral egy kis idő után! Különben én páromnak sem, mert sajnos nem szeretem a cuccot.
tegnapelőtt 22:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Volt már rá példa, hogy hagytam, és az ellenkezőjére is.
tegnap 08:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!