Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vágyaitok vannak, amit szívesen kiélnétek?
- elsőnek lenni valakinek
- fotózni ahogy szexelünk
- alárendeltnek lenni
- feka srác
- ázsiai srác
- hármas szex
- nagyon nagy farkú srác
- gyorstüzelő
- nagyon kis farkú srác
- nagyon izmos
Az egyik, hogy két aktív férfival legyek.
A másik, hogy a kezem kivan kötve az ágytámlához a fejemnél és úgy együtt lenni egy aktív férfival.
Egyik ilyen vágyálom hogy egy testépítővel vagy kigyúrt sráccal talizni aki mutogatná magát egy fecskében , pózolna, feszítene és én közben az izmait markolásznám, paskolgatnám és közben hagyná(élvezné) hogy végiggyurmázom tetőtől talpig.
Kerestem már meg pl az instán srácokat e miatt de eddig senki
A másik ilyen álom hogy birkóznék egyet egy másik sráccal úgy hogy csak egy alsógatya van rajtunk.
Láttam egyszer egy szexvideót, amelyben 2 vékonyka, aránylag helyes, nem lányos fiú (szerintem még 20 éven aluliak lehettek) egy 40 év körülinek tűnő, aránylag sportos alkatú férfit kényeztetett finoman kézzel, szájjal. A faszi ült kényelmesen hátradőlve a kanapén, felöltözve, mellette a 2 srác, szintén ruhában. Először a combjait simizték nadrágon keresztül. Aztán kigombolták az ingét és elkezdték lassan, finoman csókolgatni a nyakát, majd a mellkasát, bimbóit, hasát. Amikor leértek a nadrágja széléhez, kikapcsolták az övét, kigombolták a nadrágját, lejjebb tolták, és az alhasát még elég hosszasan izgatták az ajkaikkal, nyelvükkel. Aztán lehúzták róla a nadrágot, simizték a combjait, majd lehúzták róla a fecske alsót is, és két oldalról egyszerre kezdték izgatni a farkát: végigcsókolgatták, végignyalták, rácsücsörítettek és a tövétől kezdve végighúzták rajta az ajkaikat, majd a makkját nyalogatták, puszilgatták. Végül az egyik bekapta és szopni kezdte, a másik közben a combját simizte és a bimbóját, hasát nyalogatta, puszilgatta, amíg el nem élvezett.
Szívesen lennék ennek a faszinak a helyében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!