Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz passzívként szerintetek jó ötlet beszerezni egy vibrátort, hogy gyakoroljak az anal sexhez?
Figyelt kérdés
dec. 30. 16:48
1/7 anonim válasza:
Én inkább egy dildót ajánlanék. Az igazi farok sem rezeg meg vibrál. :D
2/7 anonim válasza:
Sok feldugható játékszert használtam már, de egyikről sem mondhatom el, hogy segítették volna a tágítást.
(Ezek egyike sem dildó volt, hanem plugok, vibráló és nem prosztatamasszírozók).
Ezért én is a dildóra voksolok.
3/7 anonim válasza:
Jó ötlet de ha 10/5ös kategória vagy legalább akkor meg is dughatlak
5/7 anonim válasza:
Én is azt javasolnám, hogy dildót szerezz be.
6/7 Attis7902 válasza:
Én is szűz vagyok, szeretném is átélni milyen ha bennem van. De eszemben sincs ilyen műanyak dolgokkal. Azt szeretném ha már belém hatol valami akkor az egy igazi élő fasz legyen.
7/7 anonim válasza:
Én dildo helyett a kezedet, aztán majd az öklödet javasolnám. Én ezzel tudtam fejlődni. Bi 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!