Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szűz passzívként szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz passzívként szerintetek jó ötlet beszerezni egy vibrátort, hogy gyakoroljak az anal sexhez?

Figyelt kérdés
dec. 30. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább egy dildót ajánlanék. Az igazi farok sem rezeg meg vibrál. :D
dec. 30. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok feldugható játékszert használtam már, de egyikről sem mondhatom el, hogy segítették volna a tágítást.

(Ezek egyike sem dildó volt, hanem plugok, vibráló és nem prosztatamasszírozók).

Ezért én is a dildóra voksolok.

dec. 30. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet de ha 10/5ös kategória vagy legalább akkor meg is dughatlak
dec. 30. 19:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
hajrá. jó lesz az
dec. 30. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt javasolnám, hogy dildót szerezz be.
dec. 30. 20:27
 6/7 Attis7902 ***** válasza:
82%
Én is szűz vagyok, szeretném is átélni milyen ha bennem van. De eszemben sincs ilyen műanyak dolgokkal. Azt szeretném ha már belém hatol valami akkor az egy igazi élő fasz legyen.
dec. 31. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Én dildo helyett a kezedet, aztán majd az öklödet javasolnám. Én ezzel tudtam fejlődni. Bi 27F
jan. 2. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!