Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korábban a testem nagy részén borotvával (volt, hogy gyantával illetve epilátorral), a fenekemen pedig a Rossmannból az Isana márka egyik szőrtelenítőkrémével. Aztán évekig próbáltam otthoni IPL géppel, ugyan hatott, de közel sem volt tökéletes. Most pedig ősszel vettem egy 10 alkalmas lézeres szőrtelenítéses bérletet, 3 napja volt meg a 3. kezelés belőle, hát már az első kettő után látványos a különbség.Persze ez se lesz tökéletes és nem tart örökké, de a legtovább az összes közül.
Ajánlották még, hogy keressek olyan helyet, ahol hajátülteéssel foglalkoznak, ők ki tudnak szedni minden szőrt véglegesen, de mivel minden szálnál körkörös bemetszéssel csinálják, így sérül is a bőr, így kihagytam. De láttam már olyat is, ahol valamiféle áramos módszerrel tűvel szúrtak be minden szőrtüszőhöz, az is elvileg tényleg végleges, de engem inkább ne szurkáljanak. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!