Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mivel szőrtelenítetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel szőrtelenítetek?

Figyelt kérdés
Milyen szőrtelenítő krémet ajánlotok?

dec. 30. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nyírógépet használok. Szőrtelenítőkrémekkel nincs tapasztalatom.
dec. 30. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
dec. 30. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én hagyományosan, borotvával meg habbal.
dec. 30. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
dec. 30. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ipl
dec. 30. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én intim gyantázással.
dec. 30. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Korábban a testem nagy részén borotvával (volt, hogy gyantával illetve epilátorral), a fenekemen pedig a Rossmannból az Isana márka egyik szőrtelenítőkrémével. Aztán évekig próbáltam otthoni IPL géppel, ugyan hatott, de közel sem volt tökéletes. Most pedig ősszel vettem egy 10 alkalmas lézeres szőrtelenítéses bérletet, 3 napja volt meg a 3. kezelés belőle, hát már az első kettő után látványos a különbség.Persze ez se lesz tökéletes és nem tart örökké, de a legtovább az összes közül.

Ajánlották még, hogy keressek olyan helyet, ahol hajátülteéssel foglalkoznak, ők ki tudnak szedni minden szőrt véglegesen, de mivel minden szálnál körkörös bemetszéssel csinálják, így sérül is a bőr, így kihagytam. De láttam már olyat is, ahol valamiféle áramos módszerrel tűvel szúrtak be minden szőrtüszőhöz, az is elvileg tényleg végleges, de engem inkább ne szurkáljanak. xD

dec. 30. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!