Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan ismerkedtél meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedtél meg a pároddal?

Figyelt kérdés
dec. 29. 10:53
 1/10 Jani Belucci ***** válasza:
91%
Először akkor találkoztunk mikor mindketten elég csúnya szakításban voltunk. Ő írt rám részegen Instagramon. Aztán mivel hamar kiderült hogy hasonlón megyünk keresztül, így belementem egy találkozóba. Jó volt vele kibeszélni a dolgokat. De akkor csak ennyi volt. Aztán egy évvel később eszembe jutott, hogy amúgy elég jó pasi, és jókat dumáltunk, megkerestem őt újra, ezúttal szex céljából. Kiderült hogy szexben és minden másban is passzolunk, úgyhogy elkezdtünk randizni. Azóta két éve együtt.
dec. 29. 11:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mikor kerestem volna, ismerkedtem volna, akkor nem sikerült soha.

Mind a három volt páromat a véletlen hozta és mind szép időszaka volt az életemnek.

Most sehol nem keresek senkit és biztos vagyok benne,hogy a véletlen lesz ismét a "katalizátor " :)

dec. 29. 12:23
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Egy buliban, még aznap este hatalmasat szexeltünk 20L
dec. 29. 13:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Járok fallabdázni. Egy alkalommal a játékos társam nem jött el és ő felajánlotta hogy beáll helyette. Én nyertem és utána meghívott egy sörre.
dec. 29. 14:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ajánlotta fel? Gondolom egyedül volt ő is, akkor. Vagy valamilyen sportegyesületbe jártok/jártatok mindketten?
dec. 29. 14:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A facen, 3 éve és együtt vagyunk.
dec. 29. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi szexkapcsolat céljából találkoztunk. De azóta is együtt vagyunk több éve. :)
dec. 29. 17:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Tinderen jobbra húzott ő is.
dec. 29. 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egymás mellett ültünk majd 5 órát egy repülőn

Rá 10 napra egy párként jöttünk haza aminek nyáron lesz 8.éve🥰

tegnapelőtt 12:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Rómeón. Már épp törölni akartam magam az oldalról, de gondoltam, ennek a randinak még adok egy esélyt. Tíz éve vagyunk együtt.
tegnapelőtt 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!