Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy az önszopás sikerüljön nekem?
Figyelt kérdés
Sziasztok,milyen gyakorlatokat végezek,hogy sikerüljön?Nagyon szeretném kipróbálni,de nemtudom hogyan is kezdjek neki :)Valaki segítene nekem ebben?Esetleg valamilyen gyakorlatokat leírnátok nekem?Kinek sikerült egyébként és hogyan csinálta?tegnap 10:30
1/6 anonim válasza:
Ne legyen pocakod.
Nem kell nagy farok, nekem is csak kb.17cm.
Tornázni, nyújtani nagyon sokat, nem szabad meg erőltetni, hosszabb folyamat lesz valószínűleg. Nyújtani, nyújtani, nyújtani.
Ha próbálod elérni inkább a délutáni, esti órákban próbáld, nekem az vált be, addigra "bejáródik" a hátizom. Edzés után délután, este nekem sokkal jobban ment mindig, különösen hát edzés után. Meleg vízben fürdés is segít el lazítani az izmokat.
Vagy ülve érdemes egy ágyon nyújtott lábbal ráhajolni a farkadra vagy mintha hátra bukfencet akarnál csinálni úgy kerülni hozzá közel. De sok idő és gyakorlás.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm első válaszoló,ment a zöld kéz.
tegnap 10:47
3/6 anonim válasza:
én úgy csinálom mintha bukfenceznék jól felhúzom a lábaim és olyankor a makkom teljesen meg még egy kicsit be tudok venni. 0De elég sokáig kell szopni hogy elélvezzek.
4/6 anonim válasza:
Nekem a gyertyapóz vált be anno, de ahogy az egyes is írta, nyújtani kell, óvatosan próbálni és a forró fürdő is jó tipp volt!
5/6 anonim válasza:
-2 lengőborda.
De komolyan, vékonyabb testalkat és nagyobb szerszám segít, meg persze pozíciótól is függ. De én főleg a hajlékonyságomon dolgoznék.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,mentek a zöld kezek.
tegnap 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!