Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Karacsonykor ti sem töltitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karacsonykor ti sem töltitek együtt az időt a párotokkal, mert otthon titkoljátok?

Figyelt kérdés
Mert mondjuk még nem outoltatok vagy mert homofób a család?

dec. 27. 22:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
De én együtt töltöttem
dec. 27. 22:58
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Olyan ember nem lenne a párom,akivel titkolózni kell.

Ennyi és pont.

dec. 28. 06:04
 3/11 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Logisztikai okok miatt mindketten a saját családunkhoz mentünk haza. De karácsonyoztunk kettesben is. Egyébként be vagyunk mutatva otthon mindketten, és bírnak a szülők.
dec. 28. 08:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ez a helyzet, sajnos.
dec. 28. 09:14
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Szerencsére mind a párom szülei, mind az én szüleim nagyon elfogadóak, így a hét elején náluk, a hét második felében pedig az én szüleimnél voltunk.
dec. 28. 10:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nincs párom évek óta, de az exeimnél egyet leszámítva mindig együtt töltöttük a karácsonyt, kis időt hagyva az a ő, az én és a saját karácsonyunkra is. Sőt volt olyan, 8 éves kapcsolatom, akivel 3 karácsonyfát kellett feldíszíteni három különböző helyszínen, 24-én három vacsorát végigkóstolni (egyet náluk, egyet nálunk és egyet közösen, minálunk). 25-e reggel nem volt ébresztő, fetrengtünk otthon, kb. szilveszterig ettük a maradékokat, volt, hogy el is vittük magunkkal, mikor elutaztunk külföldre szilveszterezni, s még ott is azt ettük.

Most, szingliként olyan mennyiségű kaját kaptam ismerősöktől, kollégáktól, exektől, hogy ma, 28-án nyúlok először ahhoz a kajához, amit magamnak és a családomnak főztem.

dec. 28. 12:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Nalunk sajna ez nehezen menne. Egyreszt mindketten szeretjuk a amracsonyt de en nekem masokbaz elvarasaim. En ilyenkor szeretek elmenni misere, operaba, kirandulni is meg vendegeket fogadni. Parom nem. Otthon alapbol nincs joban a szulokkel es emiatt nem is akarja tetozni az egeszet azzal h engem is hazavisz. Nalunk is tudnak a paromrol, viszont meg sosem mondtak h vigyem haza es az elmondasaim alapjan nem is nagyon orulnenek egy ilyen talalkanak. Viszont amikor hazamegyek megint gyereknek erzem magam, haza sem akarok menni
dec. 28. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

16 voltam amikor együtt karacsonyoztunk és még mindig együtt karácsonyonyozunk

19f

dec. 29. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:
83%

Kettessel úgy egyetértek, hogy valahogyan egyik napon együtt Karácsonyozunk vagy hagyjuk az egészet.

Mind a két komolyabb párom esetében úgy volt, hogy az első évben még későbbi napot néztünk ki és nem rontottak rögtön ide a szüleimhez. Hozzájuk nem lehetett menni és még nálam is puhítani kellett. Első esetben anyumtól volt véletlenül egy olyan "beszólás", ami nem tetszett exemnek és ezért speciális helyzetet talált ki. 27.-ére mind a ketten szabin voltunk, 26.-ára foglalt egy apartmant. Ráadásul életem első dugása volt, úgyhogy maradandó élmény. Még úgy is, hogy végül - bőven idősebbként is - mekkora fatökű volt a kapcsolatunkhoz.

Majd második párom 25.-én jött és második évtől miénk a Szenteste.

Ahogyan fogalmazol, elvileg van helyed és nem is akarsz a családodhoz menni. Nem értem a problémát, csak felesleges problémázást látok. Ha nagyon nem bírod ki mise nélkül, akkor elmész párod nélkül és addig ő már aludhat nyugodtan. Volt olyan kapcsolatom első hónapjában, hogy párom itt volt nálam és 2 órára leléptem korcsolyázni. Persze ezt napokkal előtte megbeszéltük és így nem volt sértődés, de bármi ilyet meg lehet oldani. Gyakorlatilag 24-25 simán lehetne a tiétek.

dec. 29. 20:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Illetve exemmel is a Szenteste szüleimmel a miénk volt a második évtől. Ő engem választott és részemről nem volt apelláta. Nálunk szerencsére szüleimmel együtt egyenrangúan hordtam a nadrágot a lakásban. Ha párom volt, akkor jött.
dec. 29. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!