Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karacsonykor ti sem töltitek együtt az időt a párotokkal, mert otthon titkoljátok?
Olyan ember nem lenne a párom,akivel titkolózni kell.
Ennyi és pont.
Sajnos nincs párom évek óta, de az exeimnél egyet leszámítva mindig együtt töltöttük a karácsonyt, kis időt hagyva az a ő, az én és a saját karácsonyunkra is. Sőt volt olyan, 8 éves kapcsolatom, akivel 3 karácsonyfát kellett feldíszíteni három különböző helyszínen, 24-én három vacsorát végigkóstolni (egyet náluk, egyet nálunk és egyet közösen, minálunk). 25-e reggel nem volt ébresztő, fetrengtünk otthon, kb. szilveszterig ettük a maradékokat, volt, hogy el is vittük magunkkal, mikor elutaztunk külföldre szilveszterezni, s még ott is azt ettük.
Most, szingliként olyan mennyiségű kaját kaptam ismerősöktől, kollégáktól, exektől, hogy ma, 28-án nyúlok először ahhoz a kajához, amit magamnak és a családomnak főztem.
16 voltam amikor együtt karacsonyoztunk és még mindig együtt karácsonyonyozunk
19f
Kettessel úgy egyetértek, hogy valahogyan egyik napon együtt Karácsonyozunk vagy hagyjuk az egészet.
Mind a két komolyabb párom esetében úgy volt, hogy az első évben még későbbi napot néztünk ki és nem rontottak rögtön ide a szüleimhez. Hozzájuk nem lehetett menni és még nálam is puhítani kellett. Első esetben anyumtól volt véletlenül egy olyan "beszólás", ami nem tetszett exemnek és ezért speciális helyzetet talált ki. 27.-ére mind a ketten szabin voltunk, 26.-ára foglalt egy apartmant. Ráadásul életem első dugása volt, úgyhogy maradandó élmény. Még úgy is, hogy végül - bőven idősebbként is - mekkora fatökű volt a kapcsolatunkhoz.
Majd második párom 25.-én jött és második évtől miénk a Szenteste.
Ahogyan fogalmazol, elvileg van helyed és nem is akarsz a családodhoz menni. Nem értem a problémát, csak felesleges problémázást látok. Ha nagyon nem bírod ki mise nélkül, akkor elmész párod nélkül és addig ő már aludhat nyugodtan. Volt olyan kapcsolatom első hónapjában, hogy párom itt volt nálam és 2 órára leléptem korcsolyázni. Persze ezt napokkal előtte megbeszéltük és így nem volt sértődés, de bármi ilyet meg lehet oldani. Gyakorlatilag 24-25 simán lehetne a tiétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!