Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megbeszéljük ezt vagy hagyjam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbeszéljük ezt vagy hagyjam inkább?

Figyelt kérdés

Hi, a helyzet az hogy megtaláltam apám gépén könyvjelzők között böngészőben egy fórumot, ahol srácok női ruhában vannak öltözve.. jó nyilván mondom okéé.. és lejjebb láttam hogy apám is osztott meg így egy ilyen képet..

Nyilván nem itélkezhetek nem is fogok (transznő vagyok), mert ő tud rólam hogy nem a hetero úton járok, ez miatt lehet hogy el merte ennyire engedni magát, vagy ezt így hogy? Kérdés az hogy beszéljek erről vele hogy láttam a képeit a fórumon vagy jobb ezt így hagyni?

Kérlek titeket nem szitkozódó válaszokat szeretnék kapni, hanem a kérdéssel kapcsolatban értelmes tanácsot.

Köszönöm

tegnap 01:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8: Az, hogy esetleg rajtakapnád apád és kíváncsiságból beszélgetnél vele erről a fajta érdeklődési köréről még sokkal inkább rendben lenne mint az, hogy anyád előtt kiteregesd a privát szféráját bosszúból azért mert flegma.
tegnap 15:30
 12/13 A kérdező kommentje:
#11 nem teszek vele ilyet
tegnap 16:02
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
te nem nő vagy baszki, mi az, hogy trans nő??? te férfi vagy aki női ruhákat vesz fel és nőnek képzeli magát
ma 08:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!