Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/17 anonim válasza:
Tegnap már feldíszítettem a fát, összeállítottam a süteményeket, amiket a hűtőbe tettem, hogy ma csak meg kelljen sütni őket. Reggel még elmentem megvenni az utolsó hozzávalókat a menühöz, hazajöttem és a délelöttött sütéssel-főzéssel töltöttem. A délután pedig pihenéssel, zenehallgatással telt, este filmnézés, netezés, és olvasás.
12/17 anonim válasza:
Én a családommal töltöm, ahogy szoktam minden évben. Magányos vagyok alapvetően, mert nincs párom, de örülnék neki, egy hagyományos kapcsolatnak. Szerencsére itt a családom és így nem annyira rossz magányosan. Van társaság, beszélgetünk, jókat eszünk, társasozunk, filmezünk.
Majd ha ők sem lesznek, nem tudom mi lesz velem, próbálok nem gondolni erre...
13/17 anonim válasza:
Azon gondolkodom, hogy mit és mikor csesztem el. Senki fel sem hívott, egy üzenetet sem kaptam senkitől, még a szüleimtől sem. Eddig mindig én kezdeményeztem ezeket, de ezek szerint senkit se érdeklek annyira, hogy viszont eszükbe jussak. Alig várom, hogy vége legyen az ünnepi időszaknak. Egyébként egész nap csak PSeztem
14/17 anonim válasza:
12-es: en ugyanigy vagyok. Most kuldok neked egy olelest, mert annyira aterzem❣️
15/17 A kérdező kommentje:
Nagy ölelés minden melegnek aki egyedül karácsonyozik.
ma 08:50
16/17 anonim válasza:
Heteró testvéremmel karácsonyozok. Senki nem látogat és senki nem hív fel minket - mi meg magasról lesz@rjuk a vallási gyűlölet mocskában presvedő antropomorf birkanépet.
17/17 anonim válasza:
Kicsit erős és nyers megfogalmazás, amit és ahogy a 16-os írta, viszont sok igazság van benne a "népről".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!