Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan srác aki hypersp...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan srác aki hyperspermiában "szenved"? Milyen érzés?

Figyelt kérdés

ma 05:56
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
Az meg mi a rák?
ma 06:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Olyan állapot, amikor túl sok ondója van valakinek és rendszeresen ki kell vernie, mert feszíti belülről. Élvezéskor eléggé sok jön és eléggé látványos a dolog, mert mindent beterít.
ma 06:35
 3/9 anonim ***** válasza:
15%
Azert kell zsepibe csinalni hogy ne teritsen be mindent
ma 07:18
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

Én azon belül is egy igen extrém eset vagyok.

Én őszintén szólva szeretem, izgat. De kiskoromban anyukámnak sok gondot okoztam vele.

ma 07:19
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Nekem kb 25eves koromig volt.

Gyüszünyi mennyiséggel mérik.

Nekem kb 10-15 gyüszünyi volt..

ma 07:31
 6/9 A kérdező kommentje:
És milyen hamar termelődik újra egy jó nagy adag? Mondjuk én élvezném, ha valaki az arcomra engedné, bakancslistás a dolog. ☺️
ma 08:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy magától is elélvezel spontán ha tele vagy, netán mindig ki kell verni mondjuk naponta? A 4-es kommentelő sráctól kérdezem, hogy miben vagy extrém?
ma 08:51
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Sok valós választ ne várj kérdező, a hyperspermia elég ritka, a lakosság kevesebb mint 4%-át érinti.
ma 10:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudtam hogy így hívják és ez betegség.

Minden este ki kell vernem mert különben fáj a herém de úgy hogy a derekamig átsugároz.

Magától nem ürül ki nekem, és begyullad ha nincs kifejve, akár be is tudok lázasodni.

De ez nem mindíg ugyan olyan, ingadozik a libidó főleg már így 40 év után.

Ezért van több szeretőm. Kiverni semmit nem ér az nem elégít ki.

ma 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!