Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy haverom arra próbál rávenni, hogy kettesben vetkőzős játékot játsszak vele, attól ő még lehet heteró, vagy ez esetben már homo- esetleg biszex érdeklődésű?
Tuti erdekled te is őt, máskülönben nem akarná!
Szóval tegyél egy próbát.
Sok szerencsét!!
Ilyet egy heteró nem vet fel. Ráadásul többször.
Bár én világ életemben félénk valaki voltam, de ebbe simán belemennék. Ő vetette fel, szóval itt neki lehet inkább a para, hogy Te hogyan reagálsz, mit szólsz vagy Ő meddig mehet el. Nem tudja, hogy Te miben lennél benne.
Ha meg feláll... szerintem neki is fog. Nem kicsit. De egyébként is, a meztelenkedésben ez simán benne van, tudja Ő is... és Ő mondja, hogy csináljátok, ráadásul nem először ;)
Ahogy írta más is, szabad a pálya! Majd írj ;)
Figyelj, tuti nem véletlenül akar meztelenül látni…
Így, hogy te is vágysz rá, és ő akar vetkőzős játékot játszani, neked csak hagynod kell hogy elérje a célját 😉 álljon fel a farkad, nyugodtan! Max még lehet is hogy rámarkol, mert tetszeni fog neki, onnantól meg nyertetek….
De ha nem, max elröhögitek
Ja és hidd el, ő nem fogja elmondani senkinek, hogy mi történik köztetek, mert ugyan ezektől parázik, mint te. Annyi a különbség, hogy ő már egy lépéssel előrébb van és kezdeményezett.
Menj bele és élvezd! 😉
Én, ha az egyik haverom ilyennel állna elém, én kérdés nélkül egyből rá vágnám, hogy igen csináljuk.
Mert én szeretek is meztelenül lenni, másokkal együtt is akár.
És szerintem ez egy nagyon jó dolog, hogy képes az ember meztekenül lenni a másik előtt.
Mondjuk én egy 25 éves meleg srác vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!