Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy haverom arra próbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy haverom arra próbál rávenni, hogy kettesben vetkőzős játékot játsszak vele, attól ő még lehet heteró, vagy ez esetben már homo- esetleg biszex érdeklődésű?

Figyelt kérdés
Az egyik haverom pár hete rendszeresen felveti ezt. Szerinte jó buli lenne. Ami azért furcsa magyarázat, mert nálam pár hónapja kezdődött az, hogy mindig elképzelem őt pucéron. De ő ezt nem tudja. Erre pont ő, és épp most áll elő ilyen ötlettel, amikor fantáziáim lettek őróla. Mintha ráérezne a gondolataimra. De ez hogy lehet? És miért nem akad ki rajta? Hogy-hogy még ő az, aki felveti ezt a játékot? Mennyi az esély, hogy heteró és simán csak kíváncsi rám meztelenül? Vagy inkább mégsem heteró (aminek hiszem) és szeretne tőlem valamit? Mi lehet vele? De magamat sem értem, miért fantáziálok mostanában kettőnkről, ha egyszer a csajok tetszenek? Többszörösen zavarban vagyok. Mert ciki lenne, ha kiderülne egy ilyen játék, mert titokban igenis kedvem van játszani, mert nagyon szégyellném magam meztelenül, amire nincs is okom, és mert tudom, hogy merevedésem lesz, ha meglátom őt pucéron (ahogy akkor is, ha csak elképzelem) és akkor rájön, hogy nekem őrá áll fel. Mit fog szólni ehhez, ha heteró? Simán játszanék vele, ha tudnám, hogy nem az. Akkor nem kéne zavarba lennem a magam hülyeségei miatt.

#pucér #merevedés #meztelenkedés #meztelen fiú #vetkőzős játék
tegnap 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok ki! Ha tetszik, továbbmentek, ha nem, akkor nem csináljátok többet.
tegnap 18:18
 2/6 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Tök egyértelműen szabad a pálya. Élj a lehetőséggel ha akarsz.
tegnap 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet egy hetero nem vetne fel. Minimum kíváncsi rád.
tegnap 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Tuti erdekled te is őt, máskülönben nem akarná!

Szóval tegyél egy próbát.

Sok szerencsét!!

tegnap 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Írd majd meg, hogy mi lett!
tegnap 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet egy heteró nem vet fel. Ráadásul többször.

Bár én világ életemben félénk valaki voltam, de ebbe simán belemennék. Ő vetette fel, szóval itt neki lehet inkább a para, hogy Te hogyan reagálsz, mit szólsz vagy Ő meddig mehet el. Nem tudja, hogy Te miben lennél benne.

Ha meg feláll... szerintem neki is fog. Nem kicsit. De egyébként is, a meztelenkedésben ez simán benne van, tudja Ő is... és Ő mondja, hogy csináljátok, ráadásul nem először ;)

Ahogy írta más is, szabad a pálya! Majd írj ;)

tegnap 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!