Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek a pisis farkak bűzét?
Én konkrétan undorodom tőlük. Rosszul is leszek ha ilyennel kell szembesülnöm. Főleg ha a vizelet rászáradt és avas is még ráadásul.
Szerintem nem sok embernek jöhet ez be. De örömödre szolgáljon, hogy akad néhány olyan akinek szintén bejön ez. Ővele megbarátkozhatnál:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
"1, Az is az én kérdésem XD"
Na nem is tudtam, hogy nem csak rázogatni szereted hanem kifejezetten örülsz is annak ha rászárad és büdössé válik. Nálad aztán kéz a kézben jár a kettő.
Biztos van olyan, hisz a szájbafosást is kedvelik néhányan.
20-ból 1 embert nem zavar/kifejezetten szereti, ha büdös a péló.
Nem. Főleg akkor, amikor az enyém olyan nap végére.
Sajnos a munkám olyan, hogy olykor van fél percem vagy még annyi sem, hogy elvégezzem a dolgom. Ilyenkor mondjuk mindig az jut eszembe milyen lenne, ha épp a nagy dolgot kellene elvégeznem ilyen kis idő alatt. Ilyenkor én is csak megrázom (nem vagyok metélt), de nincs időm törölgetni. Szó szerint utálom főleg akkor, amikor érzem benne maradt egy csepp.
De a nyilvános wc vagy a plázák mosdói is ilyenek, ahol sokszor csak a piszoár van engem pedig irritál, ha néznek vagy állnak mellettem idegen emberek. Szó szerint ilyenkor is az van bennem, hogy minél hamarabb végezzem el a dolgom és jöjjek ki onnan. Aztán hányinger kerülget, amikor pár óra elteltével érzem ezt a "h*gyszagot".
Volt már olyan, hogy belvárosban sétáltam, amikor randira hívtam, és azon buktam el, hogy azonnal akart találkozni és nem két órával később, mert megírtam haza kell mennem előtte, ami részemről azt jelentette, hogy megfürödjek, megmossam magam övön alul is.
Azon kevés emberek, akikkel összejártam még, ha nem is volt olyan szagú, de mikor találkoztunk és lakásra mentünk az volt az első dolgom, hogy a fürdőszobába menjek, és megmossam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!