Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lehet nála esélyem?
Hosszú idő után vagyok ujra szerelmes. Kollégista vagyok, van egy srác a kollégiumban aki tetszik és bár az elején azthittem esélyem se lesz nála, de szeptember ota közelebb kerültünk egymással vele, mint gondoltam. Nem vagyok benne biztos, hogy ő tud e felém bármilyen érzelmet is viszonozni de én már régóta vágyom egy komoly törődő kapcsolatra a sok kudarcba fulladt ismerkedés után. Jelenleg: Mindketten szeptemberben költöztünk be a kollégiumba, már az első héten tudtam, hogy nagyon vonzó srácnak tartom és félve gondoltam is magamban, hogy nem szabad megkedvelnem mert megint csalódok, minimális beszélgetés volt vele köztünk első héten, már gyorsan nyitott akkor is felém ami meglepett. Aztán egy pár nap után azt vettem észre, hogy ő a kolis legjobb barátom és hogy full szerelmes vagyok belé :(((((( (ez nálam semmi jót nem jelent mert érzékeny romantikus tipus vagyok és alapból is elég lelkisérült) de itt már nincs visszafordulás tehát elkeztem vele programokat csinálni, közös kajakészítések a koliban néha néha kimenni valahova kajálni vagy sétálni, párszor elmenni megnézni ahogy az utcán végzett sportját űzi amit versenyszerűen is csinál, vagy videózni neki, hogy legyen mit feltölteni az instára. Na most eddig ez mind szép is jó de a jelek nagyon vegyesek, volt már 2barátnője eddig, néhány naponta rideg velem és nem akar közös programot aztán következő nap szinte kötelezővé teszi hogy vele legyek (nem ellenkezek), néha nagyon bunkón viselkedik velem és leszarja amit kérek aztán bocsánatot kér. A szexuális téma alap neki és szívesen beszámol hányszor verte ki, hogyan és hogy épp mennyire kanos most. Egyáltalán nem zavarja ha mondom neki hogy simán összefeküdnék vele, néha viccből még vissza is válaszol, néha a fejét rázza. Ha szexi csávónak szólítom általában visszakapom tőle bár ennél viccesebbeket is szoktunk egymásnak beszolni. Nagyon hasonlóak vagyunk vele, bár ő sokkal “leszaromabb” stílusú velem. Pár hete “mivel régen birkózott” minden nap egymást széttapizva birkozunk kolis ágyakon, kaptam már arcütést és fojtást is, de kockahasat az arcba és most jól megcsináltalak beszólást is. Közös fürdések takarodó után, senkivel nem fürdött elötte mert utálja még azt is ha a fenekét látják másik pasik de elöttem azt simán bevillamtja, bár az első részét 99%ban takarja de egyszer puhán rázta oda nekem mikor még nem álltam be a zuhanykabinba, egyszer “hogy végre bekussoljak” pedig kaptam egy keményet is, azt ugy tarotta át a másik fülkébe hozzám, hogy közben a makkot takaró fitymarészt fogta és a többit láttam, én erre straight up odamutattam neki simán a keményen az enyém amit nyilván mosolyogva nézett, ahogy mindig szokott oda nézni. Néha átjön befekszik mellém az ágyba és egy szál gatyában ér össze a csupasz testünk amit ő boldogan vesz tudumásul mert röhögés közben közli hogy ez nem is meleges ;) Állítása szerintem ő nem szereti a csávokat és mikor mondom hogy bejön mondja hogy ő nem viszonozza ezt soha felém.
Köszi ha valaki végig olvasta is segít, bocsi a helyesírási hibákért, nehéz ennyit gépelni.
17
Te ezt 2 evig hagytad? Akkor tenyleg kiba**ott hulye vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!