Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen felnőtt játékot vegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen felnőtt játékot vegyek?

Figyelt kérdés
Még segg szűz vagyok, de nagyon ki akarok próbálni valami kis huncutságot. Eléggé félek az egésztől főleg attól hogy mennyire tágulok ki. Szóval mindenképpen valami kisebbre és vibrálóra gondoltam. Aki már csinált ilyet tudna javasolni egy oldalt vagy esetleg egy terméket?

ma 13:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Sokféle feldugható játékszer van. Én anal plugokat meg prosztatamasszírozókat használok. Van is belőlük egy kis kollekcióm. Bár a tágítást nemigen segítették (nálam legalábbis), mivel amim van azok közül mindegyikük olyan, hogy mikor be van dugva, akkor a lyukam a cuccok vékony nyakára szorul vissza. De engem nemigen zavar ez mivel a célom az volt, hogy jobban élvezzem a masztit. Ha nem baj, hogy egy nem vibráló és a tágítást nemigen segítő darabot mondanék, akkor én nagyon ajánlom kipróbálni az "Aneros Eupho Syn Trident" nevű prosztatamasszírozót. Ez az egyik kedvencem. Annyira megtetszett, hogy nálam nélküle a maszti már nem az igazi. Mondhatni elengedhetetlen kellékké vált. Azt nem ígérhetem, hogy neked is beválik, mivel mindenkinek máshogy működhet a teste, de egy próbát megérhet.
ma 14:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Még mindig az első válaszoló vagyok.

Az anal plugok közül nekem az "easytoys diamond plug" 3 darabos kollekció, meg egy "silexd thermo reactive plug s" van meg. Az utóbbi a legnagyobb, ugyanakkor az olyan, hogy összelehet nyomni és magától szép lassan visszanyeri az eredeti alakját. Emiatt sokkal könnyebb feldugni azt mint a többi hasonló méretű plugot. Ez nálam már valamennyire segítette is a tágítást. A nyaka is valamivel vastagabb mint a többi háromnak. Az említett előnye miatt nagyon tudom ezt ajánlani, ugyanakkor rezegni ez sem tud.

ma 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!