Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként miért ilyen nehéz férfiakkal randizni?
Figyelt kérdés
Nyilván kevesebb a lehetőség de nem erre gondolok. Pl mikor online irogatunk miért tűnik a majdnem mindenki?dec. 18. 16:13
11/17 anonim 

válasza:

Mert a melegek között a legtöbb a "nő(ies)"
Tehát ha férfiASt is akarsz, azt nagyítóval kell keresni.
Én se találok, de ilyet keresek én is, írj!
12/17 anonim 

válasza:

Tényleges randi vagy szex?
Én háromszor mentem el randizni, de tényleg nehéz, mert a legtöbben csak szexet akarnak. De én pl. nem megyek idegenhez és idegent sem engedek fel magamhoz.
13/17 anonim 

válasza:

Ez már 20 eve is igy volt
Akikel ismetkedtem elobb-utobb mindegyik szexet akar
Akkor szexeljenek azzal akivel akarnak pont leszarom
14/17 anonim 

válasza:

#9 ez esetben nagyon remélem, hogy minél hamarabb betöltöm azt a bizonyos 23-at, mert akkor legalább nem fog mindenki egy dugható tárgynak nézni, miközben próbálok normálisan ismerkedni.
15/17 anonim 

válasza:

14-esnek írom, a fiatalokra sem tekint mindenki tárgyként,dugható tárgyként !
Vannak akik megbecsülik,emberként bánnak velük és szeretetet adnak/ adnának nekik.
16/17 anonim 

válasza:

#15, igen, körülbelül 3 db ember 1000-ből :D
Elég sz@r arány.
17/17 anonim 

válasza:

Akkor meg is van az a három ember :)
# 15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!