Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kollégád látott már meztelenül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégád látott már meztelenül?

Figyelt kérdés
Mi a foglalkozásotok?
dec. 17. 23:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon ritkán volt alkalmam a céges tusolóban zuhányni, de az volt a papírraktár is, így senki nem ment oda, csak én, mikor a nappali műszak után egy másik, teljesen más profilú céghez jártam át helyettesíteni.

Tehát senki nem volt az üzemi zuhanyzóban, arra kellett csak figyelnem, hogy ne pöcséljem ki a vizet a papírárura.

dec. 20. 13:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez egy nagy múltú, egykoron világszerte ismert gyár óriási irodakomplexuma MELLETTI kis épület zuhanyzóhelyiségében volt, amit fentebb leírtam, s egyszerre egy ember lehetett bent a fent említett papíráruk miatt. Más inkább rohant haza sikítva, de én mentem még a másodállásomba, s üdítő eseménynek fogtam fel a munka utáni, kora esti zuhanyzást.

A többi gyári munkás zuhanyzójába menni nem is akartam, de valószínűleg a céges kártyám be sem engedett volna oda.

Állítólag supervisor-kártyánk volt, nyilván ilyen csillagkapukon nem próbálgatta senki sem, hiszen munkánk az volt elég, egy nagyjából fél napos áthozat mindig várt 3/4 8-kor, amikor az irodába beléptünk. Örültünk, ha sz*rni ki tudtunk menni, annyira prosperált a vállalat.

Azóta a cég megszűnt, túlélt két világháborút, egy forradalmat, csak a kolostormalac uralmát nem sikerült túlélnie, aki valószínűleg kijátszotta a barátainak ezt a pár éve még öt telephellyel rendelkező, a lehetőségekhez képest innovatív vállalatot.

Máshol dolgozom a cég megszűnte után, de erre a három évre, amit ott töltöttem, szívesen emlékezem mindig vissza.

Nem értem a válaszom lepontozását, mert a kérdésre válaszoltam. Lehet, hogy amit most írok, kihúzza éppen valaki másnál a gyufát: a fent említett munkahelyem előtti és utáni munkahelyeimre SEM a dugás lehetőségének keresésével mentem / jártam be.

dec. 24. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!