Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első maszturbálásos?
Hány éves voltál?
Meséld el hogyan tőrtént!
Milyen érzés volt?
Azt hiszem 11 éves voltam. Nagyon korán felkeltem mert nem tudtam tovább aludni. A fürdőszobában unalomból tovább ücsörögtem a toaletten és elkezdtem lassan húzogatni mert kíváncsi voltam arra, hogy miért beszélnek évek óta állandóan a masztiról az osztálytársaim. Nagyon intenzíven lőttem. Takarítanom is kellett utána. Az azt követő napokban pedig nem tudtam nem gondolni arra, hogy megismételjem. Már egy kicsit aggódtam is attól, hogy függővé válok, de rájöttem hamar, hogy hetente többször is csinálják mások ezért belenyugodtam.
U.i.: amúgy miért szerepel a kulcsszavak között az, hogy "FIDESZ"?
11 évesen nekem is, de én már régóta sokat játszottam vele, csak nem mentem el.
Aztán aznap jött is, de csak kevés (azóta persze több jön) . Nagyon jó volt.
10-11 voltam. 4. osztályos, ha jól emlékszem.
Barátokkal beszéltem róla már előtte, de valamiért én nem éreztem késztetést rá, hogy kipróbáljam.
Aztán egyszer Csúnya Betty ment a TV-ben. Anyukám mellettem levő szobában volt a számítógép előtt. :D
Megláttam Eric Mabiust, megtetszett, elkezdtem húzogatni rá. El is mentem, sperma nélkül.
Akkor jöttem rá arra is, hogy meleg vagyok...
8/8: De jó, hogy csak lánytesóim vannak! :-D
Tovább nem írom az élményeimet, amíg a fidesz-kulcsszó itt fityeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!