Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar a b.zi szó?
Figyelt kérdés
Engem pl nem, elvégre az vagyok...elfogadtam. Ti hogy vagytok ezzel?dec. 17. 17:46
2/19 anonim válasza:
Engem nagyon. Nagyon lejáratott szó és nálam mindig is megalázás céljából mondogatták. Már az "ócska", a "hülye" és az "alsóbbrendű" szavak szinonimáiként is kezelhetik.
3/19 anonim válasza:
4/19 anonim válasza:
Én nagyon szépen elfogadtam azt, hogy nem vagyok hetero. De még így sem tetszik ez a szó. Ha egy hetero ezt szeretné használni rám akkor azonnal odaszólok, hogy ezúttal akkor én hezinek fogom szólítani őt viszonzásképp. Ilyenkor rögtön veszik az adást miért is rossz ez.
7/19 anonim válasza:
Mivel egyértelműen leminősítő, negatív töltetű szó, ezért igen.
9/19 anonim válasza:
Nekem is leminősítő, akárcsak a többi is amiket nekünk találtak ki azok akik lenéznek minket csupán azért mert a saját nemünkhöz vonzódunk:
h_mokos, h_már, b_zi, b_zeráns, b_zerátor, b_znyák, b_zernyák, b_zogány, bú.za, k_csög, f_rtúró és még egy pár ami most nem jut eszembe.
Ebből le kéne jönnie annak, hogy miért is találhatja egy meleg sértőnek azt a szót.
10/19 Kajak53 válasza:
Engem nem hogy nem zavar, de egyenesen izgatónak találom ezt a szót. Számomra semmi negatív töltet nincs benne. Mindenki a saját előítéletével tölti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!