Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a fiatalokról, akik a jóval idősebbekre hajtanak?

Figyelt kérdés

Elítélitek őket vagy megértitek?

Valamilyen lelki problémának eredeztetitek vagy ez is csak egy preferencia, ha valaki duplaannyi időssel akar együtt lenni?

dec. 12. 09:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
Nem érdekelnek, max a fiatalok 5%-a ilyen, abból se a jól kinézők.
dec. 12. 10:05
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

20 év van a párom és köztem, mégis jól nézek ki 1-es! :) Nem feltétlen csak az idősebbek jönnek be, de a velem egykorúak közül kevesen komolyak, plusz nem mindenki keres párkapcsolatot. Ráadásul a legtöbbjük nem igazán férfias

18

dec. 12. 10:21
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
vagy egyszeruen arra palyazik, hogy eltartja ot az idosebb pasi
dec. 12. 10:35
 4/14 anonim ***** válasza:
39%

Idősebb pasi vagyok és volt már tinivel is dolgom és soha nem anyagi ok

miatt voltak velem.A farkam imádták és hogy nem csak egy menet.

dec. 12. 11:47
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
38 vagyok és a 20 év alattiak folyamatosan keresnek és nincs okom panaszra. Felavattam már jópár szűz feneket.
dec. 12. 13:58
 6/14 Kajak53 ***** válasza:
49%

Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Erre már az ókorban rájöttek. Ami az egyiknek ellenszenves, lehet egy másiknak vonzó. És egyik sem kevesebb a másiknál. Tehát csinján az elhamarkodott ítélkezéssel. Én idén múltam 71 és több fiatal (értsd: 20 év körüli) srác ajánlkozott fel már. Akiket az ágyamba engedtem mind különböző okok miatt kattantak rám. Nincs ebben semmi kivetni való.

Majd ha a negativ véleménytulajdonosok megérik az én koromat, ők is rájönnek, hogy a szexuális vrilitás nem szűnik meg 40 fölött. (Persze tenni is kell érte!)

dec. 12. 15:03
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
#6 aha, persze. álmodik a nyomor :)
dec. 12. 15:06
 8/14 anonim ***** válasza:
20%
#6 Sokáig gondolkodtam hogy vajon mi az a "vrilitás". Aztán rájöttem hogy ez "virilitás" akart lenni. Ennyit számít a magyar nyelvben egy i betű. Ha más nem is, de a szemed csak megromlott. Azért a 71 év az 71 év. Nem tudom mit kell itt nagyzolni. Amúgy milyen potencianövelőt szedsz? És mire ez a nagy májerság??? Hmm???
dec. 12. 15:22
 9/14 anonim ***** válasza:
57%
Nézdd ....én abszolút nem ítélem el ,de szerintem a többség valami függésfélét lát bele az ilyen kapcsolatokba.Biztos van ilyen is ,sőt a legtöbb kapcsolat ilyen,de szerintem tud működni szimplán érzelmeken alapulva is
dec. 12. 15:24
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

Tavaly kettő, idén pedig egy huszonévest kedvesen, de elutasítottam. Nagyon nagy az eltérés korban. Ráadásul vannak tapasztalataim huszonévesekkel,párkapcsolatban. Másfél - két év a maximum, amíg nyugton vannak. Már szeretnék nyugisan élni.

Mondjuk tény, hogy nálam csak a kapcsolat volt mindig az opció, más nem.

F/55

dec. 12. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!