Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a fiatalokról, akik a jóval idősebbekre hajtanak?
Elítélitek őket vagy megértitek?
Valamilyen lelki problémának eredeztetitek vagy ez is csak egy preferencia, ha valaki duplaannyi időssel akar együtt lenni?
20 év van a párom és köztem, mégis jól nézek ki 1-es! :) Nem feltétlen csak az idősebbek jönnek be, de a velem egykorúak közül kevesen komolyak, plusz nem mindenki keres párkapcsolatot. Ráadásul a legtöbbjük nem igazán férfias
18
Idősebb pasi vagyok és volt már tinivel is dolgom és soha nem anyagi ok
miatt voltak velem.A farkam imádták és hogy nem csak egy menet.
Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Erre már az ókorban rájöttek. Ami az egyiknek ellenszenves, lehet egy másiknak vonzó. És egyik sem kevesebb a másiknál. Tehát csinján az elhamarkodott ítélkezéssel. Én idén múltam 71 és több fiatal (értsd: 20 év körüli) srác ajánlkozott fel már. Akiket az ágyamba engedtem mind különböző okok miatt kattantak rám. Nincs ebben semmi kivetni való.
Majd ha a negativ véleménytulajdonosok megérik az én koromat, ők is rájönnek, hogy a szexuális vrilitás nem szűnik meg 40 fölött. (Persze tenni is kell érte!)
Tavaly kettő, idén pedig egy huszonévest kedvesen, de elutasítottam. Nagyon nagy az eltérés korban. Ráadásul vannak tapasztalataim huszonévesekkel,párkapcsolatban. Másfél - két év a maximum, amíg nyugton vannak. Már szeretnék nyugisan élni.
Mondjuk tény, hogy nálam csak a kapcsolat volt mindig az opció, más nem.
F/55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!