Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik olyan, hogy valaki az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki az élete során "meleggé válik"?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú, de (nekem sajnos) ő a lányokat szereti. Elképzelhető, hogy valami miatt (pl. ha elmondom neki mit érzek iránta) elkezd jobban vonzódni a fiúkhoz (is)?

dec. 10. 16:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

Volt már rá példa, igen, mert nem kőbe vésett az orientáció azzal szemben, amit ma hirdetnek. Viszont te kívülről nem sokat tudsz tenni, és durva személyes határsértés lenne a részedről minden próbálkozás, ami arra irányulna, hogy őt megváltoztasd a saját érdekeid szerint. Ezt nagyon felejtsd el! A szexuális orientáció már gyerekkorban megalapozódik. Egyes emberek lehetnek fluidak, de erre nem építenék a helyedben.

Fogadd el őt ilyennek! Ez a legjobb, amit tehetsz.

dec. 11. 01:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan van, hogy mindenki a számára élvezetesebb cselekményt választja ill. arra törekszik. Ezt persze a társadalmi környezet moderálja, szabályozhatja, terelheti. Sokan vannak, akik csak a nekik kifejezetten ízlő ételeket fogyasztják kizárólagosan. Ugyanakkor ismert az a tapasztalatokon alapuló régi mondás is, hogy a változatosság gyönyörködtet.
dec. 11. 10:39
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem kevés a valószínűsége, de elképzelhető.

Én biztosan erre a témára terelném a szót a helyedben és figyelném a reakcióját: ha tagad, akkor is látszik, hogy van-e értelme tovább puhatolózni.

Ez egy nagyon érzékeny réma mindenkinél, főleg a társadalmi, negatív megítélés miatt.

Mindenképpen kell egy bizalmi barátság, hogy némi esély legyen a sikerre.

dec. 11. 11:59
 14/19 Senior Séf ***** válasza:
77%
Aki az élete során "meleggé válik", az úgy volt hetero, ahogyan én 3 pár strandpapucs.
dec. 11. 15:15
 15/19 anonim ***** válasza:
25%

Mélyen Tisztelt Strandpapucs Úr!

Tájékoztatom, hogy az Ön által hihetetlennek vélt teória bizonyos esetekben előfordulhat.

dec. 11. 15:23
 16/19 anonim ***** válasza:
58%
"bizonyos esetekben", vagyis biszexeknél előfordulhat, utcsó.
dec. 12. 12:25
 17/19 anonim ***** válasza:
19%
#16-os honnan veszed, hogy a szexuális orientáció csak a biszexuálisoknak változhat? A fluiditás nem függ az orientációtól. Azt, hogy az orientáció nem változhat, az LMBTQ mozgalom terjeszti, mert ez számukra kényelmetlen téma, és ezzel próbálják szélesebb körben befogadhatóbbá tenni a nézeteiket, holott még rengeteg dolgot kutatók sem tudnak biztosra mondani a szexuális orientációval kapcsolatban. Mióta az APA köreiben LMBTQ aktivisták ülnek, és politikai érdekek mozgatják, hiteltelenné váltak. Javaslom, hogyha az igazságot akarod képviselni, legyen vér a pucádban, és nézz szembe vele, és ne azt hangoztasd, ami számodra elfogadható!
dec. 12. 18:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Aki "meleg lesz", az jó eséllyel már az idő alatt is érezte, hogy valami nem az igazi, amikor nőkkel próbált lenni, csak lehet, hogy eleinte nem tudta beazonosítani az okát. Legalábbis én még soha egyetlen meleg szájából (a korábban tagadásban élőkéből sem) hallottam, hogy mindig minden fasza volt a nőkkel, aztán egyik napról a másikra rájött, hogy neki ez mégse kell. Olyanok egyébként vannak, akik később fedezik fel a biszexualitásukat, de erre a halvány reményre én nem alapoznék.
dec. 13. 04:06
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "változhat az irányultság" nagyon ritka dolog. És az élet elején még megesik,de ha már kialakult (nem kell elnyomni magában) akkor úgy marad.

Leginkább a bisexualisok esetében van ilyen kétkapura játszás (mert én is így csinálom) de akkor még ott van egy nagyon is kétesélyes dolog. Mégpedig,ha meg is homúl,miből gondolod,hogy pont te leszel neki az idealis barát?

Mivan ha a passzìv macikat szereti?

Vagy az 50kilós hosszú szőke aktív nyunyókat?

dec. 13. 13:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!