Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hol lehet transz nőkkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
Van szórakozóhely, ahova járnak vagy van esetleg olyan app, ahol az átlagnál többen vannak fent?
28F
dec. 8. 15:04
1/11 anonim válasza:
Szia🙂Én is Budapesten lakom. Én is itt probáltam ismerkedni transz csajokkal,több kevesebb sikerrel. Végül 300km-el odébb megtaláltam a szerelmet egy csodás transz csajszi szemèlyèben. Azóta már fel költözött hozzám,együtt élünk 2 és fél éve 🙂 mi fbn ismerkedtünk meg 🙂
2/11 A kérdező kommentje:
Hú jól hangzik, gratulálok és sok boldogságot 😁 van valami javaslatod, amit ki lehet próbálni?
dec. 8. 15:33
3/11 anonim válasza:
Köszönjük szépen 🙂 így pontosan nem értem hogy milyen javaslatra gondolsz,de bármilyen kérdésre szívesen válaszolok privátban is🙂
4/11 anonim válasza:
A melegek bírják ha egy férfi nőnek öltözik, női ruhát hord, sminkel? Mióta szeretik ezt a melegek????
5/11 anonim válasza:
4/ A melegek egyáltalán nem szeretik a transz lányokat 🙂
6/11 anonim válasza:
4-es vagyok, én is igy gondolom, ezért nem is értem ezt a kérdést a meleg kategóriában.
7/11 anonim válasza:
Van egy honlap: shemale kereső írd be keresőd be,.
8/11 anonim válasza:
Szia. Miert szeretnél transzokkal ismerkedni?
9/11 anonim válasza:
Miert nem jo a normalis no??? A kuki miatt?? Akkor meleg vagy...
10/11 anonim válasza:
Titkos szeánszot tartunk minden szombaton ahol kecskéket áldozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!