Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 18 és fél évesen még "szüz"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 és fél évesen még "szüz" vagyok análisan, és mit ajánlatok?

Figyelt kérdés
Passzív vagyok ezt tudom. Viszont még senki sem vot bennem análisan, szűz vagyok. Mit ajánlatok? Idegennel veszítsem el a hátsóm szüzességét, vagy párkapcsolatban? Nektek hogy történt az első anális behatolás, és fájt-e? Meddig tart egy anál aktus?
dec. 7. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
Járjál rendszeresen a Rudasba!
dec. 7. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
8%
Nem inkább nő kéne neked?
dec. 7. 22:20
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es neked nem inkább szürkeállomány kellene?
dec. 7. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Ajánlom magam
dec. 8. 00:11
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Olyan szempontból nem oszt vagy szoroz, hogy idegennel vagy párkapcsolatban veszíted el, mert mindkettőnél lehet jó is és rossz is. Inkább arra figyelj, hogy olyat találj, aki oda fog figyelni rád, hogy ne egyből tövig tolja be. Ja és lehetőleg normális körülmények között, ne egy kocsi hátsó ülésén...

Az aktus addig tartson, amíg mindketten élvezitek. Nincs rá megszabott időkeret.

Ha eléggé kitágít a másik fél, akkor esetleg nem vagy kevésbé fog fájni (persze függ a másik farkának vastagságától is). Ha fáj is valamennyire, ne riasszon el, pár perc után már nem fog.

dec. 8. 01:06
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Szia

Szerintem idegennel mert sokakat elriaszthat… sajnos ilyenek

Nekem az első egy Rómeó s randi volt. Egyébként egy nagy méretű sraccal. Elején fajt és kellemetlen volt de ő meg állt sok síkos itot használt nyalt ellazitott stb.

Maga az első aktus így közel 3-4 óra volt mire kényelmesen ki be járt bennem és elment.

Aznap este volt meg egy kör ott simán ment már és cseppet sem volt kellemetlen az 1,5 óra volt kb

dec. 8. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ha nem is feltétlenül párkapcsolatban, azért idegenre se bíznám a seggem.
dec. 9. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én annak idején semmi esetre sem gondoltam egy vadidegenre, bár kapcsolatban sem volt. Olyan sráccal történt meg, akiben 100 %-ban megbíztam. Amúgy előbb én dugtam meg őt, ez volt az alapfelállás, de aztán felvettük nagyjából egy időben, hogy fordítva is szeretnénk mind a ketten. Őszintén szólva jónak nem nevezném az érzést. Főleg eleinte. De nagyon türelmes volt, és a végén mindketten élveztük. Pláne amikor elment bennem. Amúgy sok mindentől függ, hogy mennyire megy zökkenőmentesen. Sosem szerettem az ujjazást például, de volt olyan, hogy nyállal is simán be tudta tenni. Egyszerűen olyan volt a szituáció, és annyira fel voltunk ajzva.
dec. 13. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!