Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 és fél évesen még "szüz" vagyok análisan, és mit ajánlatok?
Olyan szempontból nem oszt vagy szoroz, hogy idegennel vagy párkapcsolatban veszíted el, mert mindkettőnél lehet jó is és rossz is. Inkább arra figyelj, hogy olyat találj, aki oda fog figyelni rád, hogy ne egyből tövig tolja be. Ja és lehetőleg normális körülmények között, ne egy kocsi hátsó ülésén...
Az aktus addig tartson, amíg mindketten élvezitek. Nincs rá megszabott időkeret.
Ha eléggé kitágít a másik fél, akkor esetleg nem vagy kevésbé fog fájni (persze függ a másik farkának vastagságától is). Ha fáj is valamennyire, ne riasszon el, pár perc után már nem fog.
Szia
Szerintem idegennel mert sokakat elriaszthat… sajnos ilyenek
Nekem az első egy Rómeó s randi volt. Egyébként egy nagy méretű sraccal. Elején fajt és kellemetlen volt de ő meg állt sok síkos itot használt nyalt ellazitott stb.
Maga az első aktus így közel 3-4 óra volt mire kényelmesen ki be járt bennem és elment.
Aznap este volt meg egy kör ott simán ment már és cseppet sem volt kellemetlen az 1,5 óra volt kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!