Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan melegek vagy biszex férfiak, akik vámpírként élnek vagy vámpír indentitásuk van?
Figyelt kérdés
Mint pl. Jack Townson (The vampire Jack Townson youtuber, művész), csak ő azt hiszem hetero és barátnője van, aki a táplálékforrása is.dec. 6. 20:35
2/8 A kérdező kommentje:
Azt mindenki ismer.
dec. 6. 20:48
4/8 anonim válasza:
2024 végén még mindig ott tartunk, hogy lapos Föld és vámpírok? Megyek is szellemekre vadászni Winchesterékkel.
5/8 anonim válasza:
Pfúh, a Dean-nel én is mennék! Nagyon durván!
Amúgy én is vámpír vagyok. Csak a múltkor rám szóltak, hogy ne térdeljek és ne ott szívjam, hanem hajoljak fölé és a nyakánál...
Na mondom, jól van, ezt eddig miért nem mondtátok? Ezek szerint húsz éve rosszul csinálom... Pedig úgy tűnt, tetszik nekik. :D
7/8 anonim válasza:
Ezzel a kommenttel nem a kérdező a bolond és ráadásul itt senki nem beszélt lapos Földről.
8/8 anonim válasza:
Én csak a farkakat szívom ki.Az csak sperma,de mint az állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!