Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megbotránkoztatóbb ha kér férfi szexel, mint az, ha két lány nyalja egymást?
Figyelt kérdés
dec. 6. 14:14
11/17 anonim válasza:
"Ettől a heteró palik szoktak csak kiakadni, sok nőnek állítólag tetszik ha két pasi csinálja."
Én biszexektől se nagyon hallom, hogy tetszene. Ami nekem fura. De azt mondják, hogy két pasi az olyan nőies... Megfosztódnak a férfi mivoltuktól.
13/17 anonim válasza:
Fajfenntartás szempontjából sokkal megbotránkoztatóbb ha két nő csinálja. Ha két férfi kiesik a termékenységi rátából, oda se neki, majd a többi pótolja (fiatalabbak között elég nagy férfitöbblet van). De ha két nő, akkor két méh, két potenciális család veszett oda.
14/17 anonim válasza:
Nem értem miért megbotránkoztatóbb 2 férfi között az análszex, mint 1 férfi és 1 nő között... A peggingről ne is beszéljünk 😂
Méghogy a férfi test nem szép... 🙄
Akkor ez mi?
15/17 anonim válasza:
#13 Éljen a hímsovinizmus! A nők nem járkáló méhek.
16/17 anonim válasza:
#13: többek között a férfiak nemzőképességének nagymértékű csökkenése is hozzájárul a termékenységi ráta csökkenéséhez 😏 nem mindig csak a nők hibásak ám 😏
17/17 anonim válasza:
15,16:
Bírom, hogy csak ez jött át belőle. A lényeg, hogy a nőstény biológiailag értékesebb egyed. Az már más téma, hogy a különböző emberi társadalmak hogyan állnak a nemek különbségéhez.
Itt pl. pont a hímsovinizmus az ami miatt ha két fiú kézen fogva sétál az utcán akkor agyonverik őket, de ha két lány csinálja akkor csak legyintenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!