Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg sracok, ti voltatok mar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg sracok, ti voltatok mar ugy vele, hogy annyira kanosak voltatok, hogy barkivel elmentetek volna, csak legyen mar valami?

Figyelt kérdés
En most ezt erzem mar kb, mondjuk baromi regen nem is volt szex. 😅 5 honapja mar... 😪

dec. 4. 12:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Bárkivel nem inkább kivertem.
dec. 4. 12:15
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Állandóan csak ez van.
dec. 4. 12:20
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Igen, volt.
dec. 4. 12:27
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Hét éve nem volt szex az életemben, de csak akkor lesz, ha ismét társam lesz. Tudom, hülye vagyok, prűd,stb - nem érdekel.
dec. 4. 12:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Barkivel biztos nem

Inkább akkor magamnak verem

dec. 4. 12:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Jo, a "barki" koltoi tulzas volt azert! Peldaul egy homeless bacsival vagy sraccal sem mennek el, mint ahogy egy sima bacsival sem, de mondjuk +20 ev beleferne meg ilyenkor mar (-20 ev nem ferne bele, mert akkor mar kisgyerek lenne 😅), de ebbol azert remelem erzodik, hogy mire gondoltam.
dec. 4. 12:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hány éves vagy és kinézetre milyen?
dec. 4. 13:32
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
Volt olyan, h amikor eloszor mentem szexmoziba csak ugy erdekessegbol korulnenzi h milyen, olyan kanos lettem egy ido utan h leszoptam az elso ferfit akit lehetett, pedig nem is jott be az illeto. De nem bantam es most se banom.
dec. 4. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Bárkivel? Azaz bármilyen idegen retekfészekkel? Dehogy..
dec. 4. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Bárkivel nem azért, de már nagyon szeretnék egy jó orálban részt venni.

29 F Bp

dec. 4. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!