Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rám ír egy nagyon jól kinéző férfi, az valószínűleg szerelmi csaló?
Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam, hogy az ilyenek mindig eltűnnek, amikor felhozom, hogy szexeljünk. Gondolom azért, mert ők egy romantikus kapcsolatot kívánnának megjátszani velem, hogy aztán kisemmizzenek.tegnapelőtt 10:37
1/6 anonim válasza:
Legalább van még, aki nem csak szexet akar, hanem komolyabbat.
Egyébként romantikát akarók nem fognak szexelni elsőre,mert ez téged minősít és nem őket.
Próbálkozz kevésbé széppel,ha szexet akarsz.
2/6 anonim válasza:
Ha nem vagy egy milliomos akkor valószínűleg nem leszel kisemmizők áldozata xd
4/6 Jani Belucci válasza:
Vagy full kamu a profil. Nyilván akkor nem akar találkozni.
5/6 anonim válasza:
Hát öhm... Nem :D Nyilván van ilyen is. Amikor még nem úgy néztem ki, mint egy hajléktalan, aki megjárta a Don-kanyart meg a Gulágot, akkor én jól néztem ki, és kifejezetten kapcsolatot kerestem; és igen, elutasítottam azt, aki rögtön le akart velem feküdni, mert előbb meg akartam ismerni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!