Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen fisteltek meg először?
Figyelt kérdés
Milyen élmény volt? Túl extrém ezért nem kérsz belőle többször vagy ráfüggtél?nov. 29. 16:48
2/8 anonim válasza:
1# vagyok, ráfüggtem. Kéthetente meg is fistelnek.
3/8 anonim válasza:
34 évesen. Imádom ha fistelnek. Csak partnert nem találok hozzá. 43 éves full homoszexuális passzív srác vagyok
4/8 anonim válasza:
Szia!
Én szívesen fistelnelek kölcsönös alapon. Csak hely kérdését kellene megoldanod.
6/8 anonim válasza:
Engem nem fisteltek meg én viszont fisteltem 21-évesen 25-éves srácot. Nem volt extrém de nem is lettem függő,ő viszont az volt. Elmesélte a kalandjait na azok viszont jó extrémek voltak!
7/8 anonim válasza:
Engem 17 évesen mielőtt meg dugott volna a hatalmas farkával.Nyalt és
négy ujjal tágított....
8/8 anonim válasza:
Én 25 évesen csináltam magamnak először. Más még nem csinálta nekem, pedig nagyon tetszene, ha egy lány elkapná a seggem. bi 27F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!