Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfias szakmákban, sportokban mennyire gyakori a biszexualitás?
Figyelt kérdés
Gondolok itt rendőrre, tűzoltóra, focistára, birkózóra. Ti ismertek olyan biszex/ meleg srácot, férfit aki ilyen sportokban, szakmákban dolgozik?
Kollegák között fel lehet vállalni, tudjátok egymásról?
ma 07:50
1/6 anonim válasza:
Ha egy klerikalista-fasiszta főnök által kontrollált helyen vállalod fel, akkor 1-2 éven belül úgy derékbetörik a karriered, hogy meglepetésedben tátogni fogsz, mint egy partra vetett hal.
Utána nagyon problémás lesz megfelelő helyet találnod, és az is könnyen megeshet, hogy nem sikerül és priuszosként fognak kezelni életed végéig.
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez nem szakmafüggő. Nekem pl férfias a szakmám,nem írom ki,hogy mi és én bi vagyok.Nem vállalom fel munkában,igaz szóba sem kerül a téma. Egy kollégám van,akivel már beszélgettünk így,általánosságban a témáról,szerintem ő is bi,legalább is sejthető,ahogyan bizonyára ő is sejti rólam,viszont munkahelyen a világért sem keverednék effajta kalandokba.
3/6 anonim válasza:
ma 08:10
"klerikalista
Magyar oldal, magyarul fogalmazz, a kevésbé informált embereknek!
4/6 anonim válasza:
Elnézést kérek az idegen szakkifejezésért:
5/6 A kérdező kommentje:
Az egyest nem értem. Még ha van egy eléggé rosszindulatú főnököd, hogyan tenné tönkre a karriered? Ha egy kis faluban történik ez azt még mge is értem, hogy ott nem találnál könnyen más melót, de még egy kis városban sem tudom ezt elképzelni. Mármint kit érdekelne ez a téma? Hű, b#zi, na őt nem vesszük fel... 1980-ban talán igaz lehetett ez, de eltetl több mint 40 év azóta.
ma 09:32
6/6 anonim válasza:
Nincs a felsorolt foglalkozások között, de szerintem ezek is elég férfias szakmák: nekem az unokatesóm autószerelő, egyik haverom meg asztalos. A meleg autószerelő unokatesóm nem out, szerintem róla a családon kívül nem sokan tudják, a kollégái biztosan nem. Csak azt gondolják róla, hogy ilyen "fura szerzet", azért nincs még nője. A meleg asztalos haveromnak meg nincsenek közvetlen munkatársai, saját magának dolgozik. Egyébként ő nem tagadja, nyíltan meleg, nem csinál problémát a témából. De egyáltalán nem látszik rajta, nagyon férfias a megjelenése, a kinézete, viselkedése, mozdulatai, a hangja, mindene. Határozott, nagyon pasis típus. Nála fel sem merül, hogy valaki levenné róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!