Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívok, ti meddig bírtok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívok, ti meddig bírtok egy menetet?

Figyelt kérdés
nov. 25. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Tudom irányítani az orgazmusom

De előfordult hogy 10perc után lőttem szégyelltem is magam.

20perc és 1óra közt szokott lenni egy kiadós baszás, előjáték nélkül.

De ez ritkaság, tisztában vagyok vele, a passzívoktól hallom hogy a többség aktív pár percig dugja őket azt is finoman és el is élveznek.

Ők meg hoppon maradnak.

nov. 25. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

1#vagyok nem kérek privátot

Ri ban cokkal pincétől a padlásig tele vagyok.

De ha horgonyoznál és főznél legalább egy kibabrált lecsót, szerettel ismerkedek veled.

nov. 25. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
13 napig
nov. 25. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne érezd magad kellemetlenül 10 vagy 20 perc miatt.

Azért mégiscsak te hatolsz be, úgymond téged ér az inger, ami annyira jó, hogy alig bírja az ember eldurranás nélkül.

Pl nekem már fél óra dugás az már reszelés, szinte túl sok. És a partnerem is bővel ki van elégülve 20 perc után. De a 30 perc még mondjuk belefér.

Attól függ nektek mi a jó és elég. De én az órákig vagy egy óráig tartó behatolásos szexet már inkább kényelmetlennek élem meg.

nov. 25. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Milyen menetre gondolsz?
nov. 25. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelek a partneremre általában megvárom amíg elélvez. Utána én is . Kb 20 perc de sose mértük. Néha élvezés előtt leállunk és később folyt
nov. 25. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajna anál a ritka hogy elélvezzek így kb bármeddig. Bár gumiba néha belankadok mert nem éri inger elég… De gumi nélkül sokáig csak nyílván ahhoz meg kell bizalom meg friss teszt…
nov. 26. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!